Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 16 вересня 2021, 18:05
6638
3

Буде-Глімт - Зоря. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився прогнозом на матч Ліги конференцій

| Оновлено 16 вересня 2021, 18:05
6638
3
Буде-Глімт - Зоря. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Зоря Луганськ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру групового раунду Ліги конференцій «Буде-Глімт» - «Зоря».

«Особисто я не знайомий з цією норвезькою командою. Але свого часу, коли я працював в московському «Спартаку», нам двічі доводилося в груповому раунді Ліги чемпіонів зустрічатися з кращою норвезькою командою «Русенборгом» з Тронхейма. Це була фантастична, шикарна команда, яка багато шуму в Європі наробила. «Спартаком» ми їх тоді двічі обіграли. Про «Буде-Глімт» я нічого не знав.

У 2018 році «Буде-Глімт» в чемпіонаті Норвегії зайняв 11 місце серед 16 команд. І тут раптом різкий стрибок. У 2019 вони займають друге місце, а в 2020 році стають чемпіонами. У поточному чемпіонаті вони йдуть на другому місці, відстаючи на одне очко від «Мольде». «Буде-Глімт» менше за всіх пропустив, а саме 18 м'ячів. У них грають в основному хлопці з Норвегії, є збірник з Ісландії.

«Буде-Глімт» рано почав грати єврокубки. В рамках кваліфікації Ліги чемпіонів вони програла варшавській «Легії» (2:3 і 0:2). Далі вони продовжили грати в кваліфікації єврокубків. Вони пройшли «Валюр», «Пріштіну» і «Жальгіріс». Це дозволило «Буде-Глімт» пройти в груповий раунд Ліги конференцій.

«Зоря» в УПЛ йде сьомою, відстаючи від третього місця на три очки. Луганчанам доведеться зіграти дуже інтенсивну футбольну осінь. Вони беруть участь в УПЛ, Кубку України та єврокубках. Їм належить грати через два на третій і через три на четвертий. Буде багато перельотів, але така доля всіх єврокубкових команд. Важливим є те, що кілька гравців «Зорі» задіяні в збірній України Олександра Петракова. А це стимул для інших хлопців! Вони бачать мету і розуміють, що вона реально досяжна. Також успішні матчі в єврокубках - це очки в скарбничку України. Позитивом є і матчі з «Ромою». «Зоря» отримає великий міжнародний досвід в поєдинках з командою, яку очолює Жозе Моурінью. Ці матчі буде бачити вся футбольна Італія. І хтось реально може сподобатися скаутам італійських клубів. А ще можна порівняти рівень своєї майстерності в матчах з кращими єврозразками. Також це фінанси і бонуси від УЄФА за кожне набране очко.

Цілий рік всі б'ються за єврокубки, тому дуже важливо дорожити цим моментом, а саме грою в єврокубках. Я впевнений у перемозі нашої «Зорі», оскільки вважаю, що клас футболістів нашого клубу вище, ніж у суперників. Щиро бажаю «Зорі» удачі», - сказав Грозний.

Матч «Буде-Глімт» - «Зоря» відбудеться 16-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Колишній абсолютний чемпіон світу: «Усик виграє у Джошуа 10 боїв з 10»
Бокс | 18 березня 2024, 14:43 1
Колишній абсолютний чемпіон світу: «Усик виграє у Джошуа 10 боїв з 10»

Джош Тейлор не вважає, що Ентоні здатен перемогти Олександра

Італія, Німеччина та Англія. Гонка за додаткові путівки до Ліги чемпіонів
Футбол | 19 березня 2024, 00:45 7
Італія, Німеччина та Англія. Гонка за додаткові путівки до Ліги чемпіонів

Найкращі дві асоціації в рейтингу за сезон отримають перепустки

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
HaloGen
у ШД класс был выше и влетел ... порядок бьет класс, а с порядком у норвежцев проблем нет
Владимир Копяк
Как всегда - пальцем в небо... Глухарь он в прогнозах.
alekos59
Какой-то умник доказывал что грозный супер прогнозист ??? Я даже не стал смотреть матч, знал что влетят. У этих слабаков типа колос и заря в приоритете упл а не еврокубки где ими так ловить нечего. Вышли в группу, получили пару копеек и назад в свое болото.