Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 вересня 2021, 14:22
2184
0

ШАЦЬКИХ: «За вихід в Лігу Європи потрібно боротися, що Динамо і робить»

Екс-гравець «Динамо» проаналізував матч киян

| Оновлено 15 вересня 2021, 14:22
2184
0
ШАЦЬКИХ: «За вихід в Лігу Європи потрібно боротися, що Динамо і робить»
Динамоманія. Шапаренко і Гармаш

Відомий у минулому футболіст Максим Шацьких висловився про нічию «Динамо» і «Бенфіки» (0:0) в матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

«Важко грати без м'яча, тому динамівцям часом сил не вистачало вибігати в контратаки. Хоча було й чимало хороших випадів. З передком у динамівців є проблеми. Немає нападника, який міг би чіплятися за м'яч, створювати глибину атаки. При цьому підходи до штрафного суперника у господарів були непогані. Біло-сині мало били по воротах. За винятком удару Шапаренка зі штрафного і двох пострілів в кінцівці поєдинку, більше у воротаря «Бенфіки» роботи не було. Втім, і біля воріт «Динамо», незважаючи на перевагу гостей у володінні м'ячем, багато небезпечних моментів не створювалося. Можна згадати хіба що удар Романа Яремчука з близької відстані. Тому підсумковий результат я б назвав закономірним.

Динамівці не пропустили, значить, в обороні зіграли надійно. Попереду шанс обов'язково буде. Ось зараз трохи не пощастило в кінцівці поєдинку, могли б і за три очки зачепитися.

У нас, напевно, найсильніша група, принаймні, за іменами. У суперництві з такими суперниками, як «Баварія», «Барселона» і «Бенфіка», кожне очко на вагу золота. Не будемо лукавити, але зайняти одне з двох перших місць «Динамо» навряд чи вдасться, а ось за вихід в Лігу Європи потрібно боротися. Що «Динамо» може, воно це і робить. Зрозуміло, що в техніці, десь і в майстерності ми поступаємося, однак за рахунок колективної гри, тактичного плану, божевільної віддачі, можна давати бій грандам. У «Динамо» зараз немає таких футболістів, як в розпорядженні Юліана Нагельсманна, Рональда Кумана або Жорже Жезуша», - сказав Шацьких.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.