Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 вересня 2021, 14:26
2316
1

Юрій БАКАЛОВ: «Динамо обійшло Бенфіку за гострими моментами»

Експерт висловився про матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 15 вересня 2021, 14:26
2316
1
Юрій БАКАЛОВ: «Динамо обійшло Бенфіку за гострими моментами»
ФК Динамо Київ. Денис Гармаш

Відомий український тренер Юрій Бакалов висловився про нічию «Динамо» і «Бенфіки» (0:0) в матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

«Кінцівка матчу вийшла красивою, але зафіксований у Гармаша офсайд все зіпсував. Це подарунок «Бенфіці»... Складний поєдинок вийшов. Динамівці дуже багато оборонялися внизу - ближче до свого штрафного. Як я розумію, така установка була від Мірчі Луческу.

У першому таймі кияни мали проблеми з виходом в атаку, а в другому - «Бенфіка» фізично підсіла. Помітно було, що «Динамо» спеціально віддало ініціативу, м'яч багато ходив по половині поля біло-синіх, але крім двох ударів Романа Яремчука, гості нічого створити не змогли.

Нікого виокремити я не можу. Що стосується складу, трохи несподіваним був вихід у старті Буяльського. Заміни Мірча Луческу провів вдало, адже Караваєв вийшов на 76-й хвилині і встиг зробити дві гострі передачі, Вербич був активний і міг забити, ну а Гармаш міг відзначитися гольовою передачею, але, на жаль, гол не зарахували.

Киянам довелося дуже багато грати від оборони. Складно постійно відпрацьовувати в захисті без права на помилку... До того ж, виходи в контратаки у біло-синіх не виходили - дуже вже багато браку вони допускали. З іншого боку, «Бенфіка» хоч і володіла ініціативою і територією, але за гострими моментами «Динамо» зуміло її обійти», - сказав Бакалов.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serg Wojcev
вонюка судья подарил нинью они с евроюза а гол был