Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2021, 18:36
2639
0

Інтер - Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Матч фаворитів групи D Ліги чемпіонів

| Оновлено 16 вересня 2021, 18:36
2639
0
Інтер - Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Інтер» - «Реал» Мадрид.

«Це буде протиборство класних команд, які очолюють італійські тренери. Нудними такі матчі не бувають. Нюанси тонкої тактики тут обов'язково будуть присутні. Мудрий 62-річний папа Карло Анчелотті, повернувшись через шість років в «Реал», буде грати проти молодого 45-річного Сімоне Індзагі, який до цього довгий час працював в «Лаціо». Індзагі в нагороду за свою працьовитість і терпіння отримав шанс тренувати чемпіона Італії «Інтер», правда, з якого пішов Лукаку. Замінити бельгійця запрошений боснієць Джеко, але, не ображаючи нікого, це не рівноцінна заміна. Тому Індзагі взяв з собою з «Лаціо» аргентинця Корреа, який двічі забив «Вероні», вийшовши на заміну. Молодець! Браво! Дуже гарне придбання - це збірник Нідерландів Дензел Дюмфріс, який перейшов з ПСВ. Також посилить командний конструктив Хакан Чалханоглу. А у них ще є Брозович, Перішич, Відаль, Сенсі, Санчес, Мартінес, який постійно агресивний і націлений на ворота суперника.

У «Реала» після уходу з команди Рамоса і Варана виникли серйозні проблеми в обороні. А перехід Алаби кардинально не вирішить проблеми. Пара центральних захисників Мілітао - Начо не виглядає надійно. «Вершкові» майже в кожному матчі пропускають голи. До речі, «Сельта» їм забила два, а «Леванте» - три. Це вдається компенсувати атакою. Але у «Реала» ще не було сильних суперників. У міжсезоння не вдалося купити Мбаппе. А через рік мадридці сподіваються мати зіркову атаку Мбаппе-Холанд-Бензема з распасовщиком Модричем під ними. Упевнений, що на той час вони привернуть до своїх лав і кілька топових центральних захисників, щоб на тривалий час стати європейськими законодавцями моди. Але це буде через рік, а зараз цей «Реал» цілком по зубах «Інтеру». За підтримки своїх тіфозі у «Інтера» більше шансів перемогти зірковий «Реал», - сказав Грозний.

Матч «Інтер» - «Реал» Мадрид відбудеться 15-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 7
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

СУДАКОВ: «Якщо Шахтар не стане чемпіоном, то не відпустить на Олімпіаду»
Футбол | 19 березня 2024, 04:40 1
СУДАКОВ: «Якщо Шахтар не стане чемпіоном, то не відпустить на Олімпіаду»

Півзахисник «гірників» хоче поїхати на Олімпійські ігри

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.