Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 вересня 2021, 19:12
1782
0

Ліверпуль - Мілан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч першого туру Ліги чемпіонів

| Оновлено 15 вересня 2021, 19:12
1782
0
Ліверпуль - Мілан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Ліверпуль» - «Мілан».

«У групі В зібрані дуже сильні і різноманітні імениті команди. Це «Ліверпуль», «Мілан», «Атлетіко» Мадрид і «Порту». Тут буде дуже жарко і непередбачувано.

Після відновлення кращого захисника світу Ван Дейка у «Ліверпуля» відразу ж все змінилося в кращий бік. У чотирьох матчах «мерсисайдці» пропустили тільки один гол в матчі з «Челсі» (1:1). А забили вони вже дев'ять. Це заслуга Ван Дейка. Він так організовує в цілому команду, не тільки оборону. «Ліверпуль» купив у «Лейпцига» дуже хорошого, сильного, талановитого французького центрального захисника Ібраїму Конате. Також «мерсисайдці» зберегли всіх харизматичних топових лідерів атаки Салаха, Мане, Фірміно і Жоту.

«Мілан» також вдало стартував у Серії А, вигравши всі три матчі і теж пропустив всього лише один м'яч при семи забитих. Відновився Златан Ібрагімович. Він уже приносить користь, забивши гол у ворота «Лаціо» після виходу на заміну. Також відновився Кессі. У міланців величезна конкуренція за більшістю позицій. Це допоможе їм успішно діяти у всіх турнірах сезону. Так, пішов з «Мілана» в ПСЖ шикарний воротар Доннарумма. Тому «россонері» в терміновому порядку купили у «Лілля» воротаря збірної Франції Майка Меньяна. Також в «Інтер» пішов Хакан Чалханоглу. Це було неочікувано. В результаті у «Реала» був орендований Браїм Діас, який вже забиває і робить асисти. Також в «Мілан» з «Челсі» перейшов Олів'є Жиру, який вже двічі забив. У того ж «Челсі» міланісти викупили Томорі, а у «Брешіа» був придбаний Тоналі. До речі, Піолі з початку чемпіонату всіх новачків випускає в старті. Мені в «Мілані» подобається центральний захисник з Данії Симон К'єр. Ще мені подобається гра Ернандеса, Ребича. До речі, хорват в матчі з «Лаціо» віддав дві гольові передачі. Також «россонері» орендували у «Роми» Флоренці. Склад у «Мілана» дуже пристойний.

«Ліверпуль» швидше, жорсткіше, агресивніше, а їхній фірмовий пресинг розбиває практично будь-яку організацію конструктиву суперника. «Мілан» дуже хороший в середньому темпі. А «Ліверпуль» гарний у дуже високому, позамежному темпі з постійними перемиканнями. Складно прогнозувати такі матчі. Але, на мій погляд, «мерсисайдці» ближче до перемоги, ніж міланці до нічиєї. Але це футбол», - сказав Грозний.

Матч «Ліверпуль» - «Мілан» відбудеться 15-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 7
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

путін відповів на пропозицію Макрона припинити вогонь на час Олімпіади
Олімпійські ігри | 18 березня 2024, 15:13 3
путін відповів на пропозицію Макрона припинити вогонь на час Олімпіади

Як завжди, у словах агресора мало правди та щирості

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.