Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 вересня 2021, 22:59
4315
1

Лізти в душу не хочеться. Вернидуб розповів, чи спілкується зі Скрипником

Головний тренер «Шерифа» відповів на питання, чи дивиться матчі УПЛ

| Оновлено 13 вересня 2021, 22:59
4315
1
Лізти в душу не хочеться. Вернидуб розповів, чи спілкується зі Скрипником
ФК Шериф Тирасполь. Юрій Вернидуб

Головний тренер тираспольського «Шерифа» Юрій Вернидуб розповів, чи дивиться матчі УПЛ і чи спілкується з наставником «Зорі» Віктором Скрипником:

«Чи дивлюся УПЛ? А як же! Намагаюся дивитися максимальну кількість матчів. В першу чергу, за участю провідних клубів – київського «Динамо» і «Шахтаря», а також луганської «Зорі». У ній пройшло 9 років моєї кар'єри – а за цей період було багато яскравих миттєвостей. І бронзові медалі вдавалося виграти, і в фіналі Кубка України зіграти, і в єврокубкових розіграшах постійно брати участь.

Двічі з «Зорею» грали в груповому турнірі Ліги Європи, а тричі прикро поступалися суперникам, перебуваючи за крок від цього етапу. Спочатку фарт від нас відвернувся в грі з «Фейєноордом», потім в суперництві з польською «Легією» і німецьким «Лейпцигом». Нещодавно був у Запоріжжі, де вже 7 років базується «Зоря». Відвідали разом з дружиною гру луганчан з полтавською «Ворсклою», в якій моя колишня команда зуміла здобути перемогу 1:0.

З Віктором Скрипником в запорізькому «Металурзі» ми провели разом цілих 5 сезонів – три в чемпіонаті СРСР і два в чемпіонаті України. Крім Скрипника в нинішній «Зорі» працюють також і мої колеги по тренерському штабу – Сергій Попов, Григорій Ярмаш. Ці люди прийшли в клуб з моєї ініціативи, ми разом працювали.

Чи спілкувався зі Скрипником? Ні. У нього зараз досить багато роботи, тому відволікати або лізти в душу людині не хочеться. Я бажаю Віктору якомога довше у «Зорі» працювати і досягати з нею таких же результатів, яких він уже встиг з нею досягти. Два рази поспіль стати володарем бронзи – це чогось варте! Дай Бог йому з «Зорею» зробити крок ще вище».

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.