Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2021, 00:53
2405
1

Вільярреал – Аталанта. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Руслан Маліновський, разом із «Богинею», готується стартувати в єврокубках

| Оновлено 16 вересня 2021, 00:53
2405
1
Вільярреал – Аталанта. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 14 вересня, у Вільярреалі на стадіоні «Естадіо де ла Сераміка» відбудеться матч першого туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють іспанський «Вільярреал» і італійська «Аталанта». Стартовий свисток французького рефері Жеремі Піньяра прозвучить о 22:00 за київським часом.

Вільярреал

Колектив Унаї Емері навряд чи б претендував на місце в головному турнірі Старого Світу, якби не домігся настільки приголомшливого успіху в минулому розіграші Ліги Європи УЄФА. Завдяки перемозі в цьому турнірі, «жовта субмарина» збільшила представництво Іспанії в Ліги чемпіонів до п'яти команд, а під час жеребкування їй у чомусь навіть пощастило опинитися в групі з командами, які і самі люблять грати в футбол, і суперникам дають пограти. У тому числі, це стосується і англійського «Манчестер Юнайтед», у якого «Вільярреал» і поцупив із-під носа європейський трофей у кінці минулого сезону.

Однак, форма іспанського колективу на старті нового сезону викликає чимало запитань. Жодної перемоги з моменту успіху в грі проти «Червоних дияволів» – команда Емері не мала вдачі ні під час передсезонної підготовки, ні в матчі за Суперкубок УЄФА проти лондонського «Челсі», ні в чемпіонаті на початку сезону. Навіть товариський матч проти португальської «Браги» під час міжнародної паузи, і той, обійшовся без перемоги «Вільярреала» (2:3). А ще, керівництво Ла Ліги підклало команді «свиню», не давши зіграти за графіком матч проти «Алавеса».

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Аталанта

Підопічні Джан П'єро Гасперіні, у свою чергу, власне місце в Лізі чемпіонів цілком і повністю заслужили, ставши «бронзовими» призерами національної першості в третьому сезоні поспіль. Колектив із Бергамо також може бути задоволеним тим фактом, що потрапив у досить зручну для нього групу, де також присутній швейцарський «Янг Бойз», нехай вона і виглядає трохи більш солідною, аніж у минулій єврокубковій кампанії, коли «Богиня» грала проти «Ліверпуля»,«Аякса» і «Мідтьюлланда». Очевидним завданням для клубу бачиться вихід до наступний раунд турніру, однак на практиці до подібного результату ще необхідно буде дійти.

Перед стартовим матчем проти суперника, із яким «оробічі» ще жодного разу не перетиналися в офіційних поєдинках, італійський колектив має нехай і трохи кращу, але все одно не найбільш впевнену статистику останніх матчів на внутрішній арені. По разу перемігши, зігравши внічию і поступившись, «Аталанта» розміщується в середині турнірної таблиці, і вже на п'ять очок відстає від незвичної групи лідерів в особі «Роми», «Мілана» і «Наполі». При цьому, турбує і результативність команди, яка роком раніше без роздумів штампувала голи в ворота суперників. У групі, де кожна з команд вміє грати в оборонний футбол у необхідний момент, украй важливо мати якомога сильнішу впевненість в атаці власної команди.

Орієнтовні склади

«Вільярреал»: Рульї – Еступіньян, Альбіоль, Манді, Фойт – Капу, Трігерос – А. Морено, Гаспар – Діа, Ж. Морено.

«Аталанта»: Муссо – Джімсіті, Паломіно, Толой – Госенс, Фройлер, Пашаліч, Мехле – Маліновський – Сапата, Ілічич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що фаворита пари в прийдешній грі визначити досить складно, тому можна повірити в силу рідних стін для іспанського колективу, однак і цей фактор може не зіграти повною мірою. Нашою ставкою буде позиція – перемога «Вільярреала» в один гол або нічия з коефіцієнтом 2.07 за лінією Parimatch.

14 вересня, вівторок

«Вільярреал» – «Аталанта»
Вільярреал. «Естадіо де ла Сераміка». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбитр: Жеремі Піньяр (Франція)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ
Футбол | 26 квітня 2024, 11:50 3
«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ

Срна вважає, що жодних проблем в українця немає

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Романчиков
Отжарит Вильярреал Аталанту