Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 22 вересня 2021, 01:45
1167
6

Олександр КУЧЕР: «Металісту допоміг гол у роздягальню»

Наставник харківського клубу прокоментував перемогу над «Краматорськом» (3:0)

| Оновлено 22 вересня 2021, 01:45
1167
6
Олександр КУЧЕР: «Металісту допоміг гол у роздягальню»
ФК Металіст. Олександр Кучер

Пресконференція головного тренера «Металіста» Олександра Кучера після матчу з «Краматорськом» (3:0).

— Важка, складна гра вийшла. У першому таймі команда суперника добре закривалася в обороні. Вони готувалися, розбирали нас. Гол у роздягальню нам допоміг, і другий тайм виглядав вже зовсім по-іншому. «Краматорськ» розкрився, намагався пресингувати, ми з цим впоралися, виходили добре з-під пресингу, з-під тиску, повністю контролювали ситуацію на полі. Весь другий тайм був під нашим контролем в середині поля, створювали моменти. Виграли 3:0, але, гадаю, могло бути й більше.

— Маілтон вперше вийшов на поле після тривалої перерви й знову був замінений. Це рецидив тієї травми, яка у нього була, або щось інше?
— Не можу зараз сказати з цього приводу. Начебто перемога, 3:0, все добре, але є осад. Пошкодження на рівному місці. Йдучи в обіграш, отримати травму... Це, звичайно, неприємно. Не знаю, зробимо медобстеження, й після цього щось буде відомо. Поки не можу нічого сказати.

— Після виходу Фоміна команда стала грати у два форварди. Як вам дії команди за такої схеми, й чи будете ви використовувати її в наступних матчах?
— Можна грати по-різному, хоч у три форварди. Звичайно, ми будемо експериментувати, щось пробувати. Можу сказати, що хлопці, які вийшли на заміну, в черговий раз підсилили гру, й це дуже радує. Тому що видно: команда сконцентрована, всі хочуть перемагати, хочуть доводити своє місце у складі. Це дуже радує.

— Відсутність у заявці Банади — це ротація чи є пошкодження?
— Пошкодження на тренуванні. Такий же епізод, напевно, як і у Маілтона.

— У «Металіста» вже пристойний відрив від третього місця. Як гадаєте, чи не буде у футболістів проблем із настроєм на наступні матчі?
— Ми налаштовуємося, готуємося, не можна зупинятися, тому що зараз починається у нас непростий період, що складається з трьох матчів. «Полісся» вдома, «Десна» на Кубок вдома та виїзд до Кривого Рогу. Я думаю, нам треба бути зібраними, максимально сконцентрованими в цей період, і ми повинні постаратися вийти з нього з честю.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ
Футбол | 26 квітня 2024, 11:50 3
«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ

Срна вважає, що жодних проблем в українця немає

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VIPsector1
Где Балули? Кто-нибудь что-то знает?
ua_rem
Я не доктор, но состояние Маилтона меня начинает серьёзно беспокоить. Он - классный игрок. За два месяца в "Металлисте" - три травмы подряд, причём последние две в течении 20 минут после выхода на поле, с последующим 2-3 недельным лечением. Фактически вышел после лечения - 20 минут и опять на пол месяца к врачам. Очень похоже, что причина всех трёх травм - одна и та же, а если это так, то опасаюсь хронической формы. Очень не хотелось бы - игрок из лучших по всем показателям и в "Металлисте" он мог бы много пользы принести. Понятное дело, что Кучер по этому поводу ничего конкретного говорить не будет до последнего.
terhoha
А арбітри уже який матч підряд допомагають.