Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 вересня 2021, 05:19
1059
0

Тренер збірної України 3х3: «З Литвою хлопці просто перенервували»

Українська команда вилетіла в чвертьфіналі

| Оновлено 14 вересня 2021, 05:19
1059
0
Тренер збірної України 3х3: «З Литвою хлопці просто перенервували»
ФБУ

Головний тренер збірної України з баскетболу 3х3 Олег Юшкін прокоментував виступ команди на чемпіонаті Європи. Українська команда поступилася у чвертьфіналі.

«На жаль, нам не вдалося продемонструвати якісну гру протягом усіх матчів. У першому поєдинку, ми провалили початок з бельгійцями, потім повернулися, але перемогу не здобули. Із сербами був дуже хороший матч, нас вистачило на весь відрізок. А в поєдинку з Литвою, я гадаю, що хлопці трохи перенервували. Дуже хотілося пройти далі, але відчувалася певна скованість у гравців.

У перші півтори-дві хвилини литовці зробили хороший гандикап. Ми почали відіграватися дальніми кидками, неправильно приймали рішення. Далі команда просто не змогла перелаштуватися. Думаю, що причиною поразки стала відсутність досвіду саме на таких турнірах 3х3. Тобто, тут динаміка зовсім відрізняється від 5х5, якщо ти провалив початок, відігратися вкрай важко, адже часу мало.

Коли ми здолали команду Сербії, то зрозуміли, що можемо грати не лише на непоганому рівні, але й перемагати грандів. А ось сьогодні психологічно ми трохи не впоралися», - сказав Юшкін.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.