Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1419
1

Мілан – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Перше серйозне випробування для Мауріціо Саррі в Римі

Мілан – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 12 вересня, у Мілані на стадіоні «Сан Сіро» відбудеться матч третього туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють «Мілан» і римський «Лаціо». Стартовий свисток рефері Даніеле Кіффі з Падуї пролунає о 19:00 за київським часом.

Мілан

«Россонері» стали рідкісним прикладом топ-колективу з Італії, якому в міжсезоння не спало на думку змінити свого головного тренера. Та й передумов, скажімо прямо, до цього у Стефано Піолі не було, бо команда вперше за дев'ять років фінішувала на другій сходинці турнірної таблиці, що стало можливим уже за ходом другого року роботи італійського наставника. Багато хто може справедливо відзначити, що «Мілан» у кінцевому підсумку міг зайняти і більш пристойну позицію, однак і такий результат на фактичному мілководді зразка попередніх років варто сприймати як неабияку подію.

У новий футбольний рік «червоно-чорні» зайшли з явними амбіціями надолужити згаяне, і цілком відповідали цим завданням у стартових двох турах. Генуезька «Сампдорія» (1:0) і сардинський «Кальярі» (4:1) отримали необхідну кількість м'ячів у свої ворота, а сам «Мілан» безтурботно приєднався до групи лідерів, яка так і прагне до розпадання. У майбутній грі перед командою Піолі також буде стояти і ще одна вкрай важлива задача – необхідно компенсувати поразку в кінці минулого сезону (0:3).

Лаціо

Кінцівка минулого сезону у «орлів» вийшла дещо спаплюженою, тому підсумкове шосте місце було лише слабкою втіхою для них на тлі успіхів головних конкурентів. Однак, це зовсім не завадило Сімоне Індзагі піти на підвищення, адже саме так можна назвати його трансфер до стану чинного чемпіона країни, міланського «Інтера», не дивлячись на всі ті труднощі, із якими «змії» зіткнулися минулого міжсезоння. Шестирічний етап під керівництвом одного наставника підійшов до кінця, а зараз вже активно розпочався новий – Мауріціо Саррі ніколи не був подарунком через власний характер, проте з його прибуттям до Риму пов'язують великі перспективи для «Лаціо».

«Бьянкочелесті» провели вагому трансферну кампанію, спрямовану на омолодження кадрової обойми за паралельної її перебудови під потреби футболу нового наставника. Як мінімум, Саррі грає за схемою з чотирма захисниками, що вже чимало змінювало в списку потреб римлян на новий сезон. На перших порах виходить непогано – «Лаціо» досяг максимальних результатів у двох зіграних матчах проти «Емполі» (3:1) і «Спеції» (6:1), грає в яскравий атакуючий футбол, і ще не встиг зіткнутися з проблемами, до яким рано чи пізно приходили всі попередні команди Саррі.

Орієнтовні склади

«Мілан»: Меньян – Ернандес, Томорі, К'єр, Калабрія – Тоналі, Кессі – Ребіч, Діас, Салемакерс – Леау.

«Лаціо»: Рейна – Хісай, Ачербі, Патрік, Лейва – Милинкович-Савич, А. Андерсон, Луїс Альберто – Ф. Андерсон, Іммобіле, Педро.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що команди проведуть результативний поєдинок, фаворитом на перемогу в якому стане колектив Стефано Піолі. Нашою ставкою буде позиція – «Мілан» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.45 за лінією Parimatch.

12 вересня, неділя

«Мілан» – «Лаціо»
Мілан. «Сан Сіро». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Кіффі (Падуя, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.