Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:26
1021
0

Мілан - Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:26
1021
0
Мілан - Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру італійської Серії А «Мілан» - «Лаціо».

«Завжди буде цікавим протистояння Мілана та Рима. З «Мілана» пішов топовий воротар Доннарумма. Замість нього був придбаний чемпіон Франції з «Лілля» Майк Меньян, який також вже викликається в збірну Франції. Лідер атаки Хакан Чалханоглу пішов в «Інтер». На його місце керівництво «Мілана» в терміновому порядку орендувало іспанця Браїма Діаса, який вже забив вирішальний гол у ворота «Сампдорії», а також вдало зіграв в переможному матчі з «Кальярі» (4:1). Є у «россонері» ще один зірковий новобранець. Це форвард збірної Франції Олів'є Жиру, який двічі забив «Кальярі», компенсуючи відсутність Златана Ібрагімовича. Відновлюється Кессі. Також «Мілан» посилився Томорі і Тоналі. Піолі їх вже ставить в стартовий склад. Ще гарні данець К'єр, хорват Ребич і француз Ернандес. Орендований у «Роми» Флоренці.

Саррі потрібен час, щоб привести свою команду до спільного знаменника. «Лаціо» тепер у всіх асоціюється з досвідченим Саррі, з яким успішно грали «Наполі», «Челсі» і «Ювентус». Упевнений, що «Лаціо» з ним буде дуже впізнаваною і цікавою командою. До того ж збережені всі творчі лідери атаки Іммобіле, Альберто, Мілінкович-Савич. Перейшли в римський клуб Андерсон, Педро і Хюсай. А пішли з «Лаціо» Кайседо і Корреа. Обидва стартові матчі римляни виграли з результативними рахунками, перемігши «Емполі» (3:1) і «Спецію» (6:1).

До речі, в обох матчах «Лаціо» першим пропускав на 4-й хвилині зустрічі. Це говорить про те, що римляни дуже повільно входять в гру. Їм потрібно внести корективи в розминку, оскільки команда загальмовано входить в гру. «Мілан» на це зверне увагу і може цим скористатися. Але парадокс в тому, що, пропустивши гол, «лаціале» різко додають у всьому, вирішуючи гру ще в першому таймі. Козирі «Лаціо» - це пріоритет на атаку. Іммобіле вже забив чотири м'ячі, три з яких «Спеції». Добре грають Мілінкович-Савич, Феліпе Андерсон, Педро і Луїс Альберто. Склад у «Лаціо» дуже хороший і цікавий.

У «Мілана» буде невелика перевага, але це до матчу і на папері. Не будемо забувати, що багато футболістів грали за збірні. Завжди для тренерів загадка, в якому стані вони повернуться, як фізично, так і психологічно. А у Жиру коронавірус був виявлений. У деяких футболістів є пошкодження. Це все нюанси і ми можемо тільки здогадуватися, як будуть розвиватися події. Гра буде дуже цікавою. Я передбачаю в цьому матчі результативну нічию», - сказав Грозний.

Матч «Мілан» - «Лаціо» відбудеться 12-го вересня. Початок зустрічі о 19:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Президент ПСЖ – Барселоні: «Коли вже відмовитеся від тупої ідеї Суперліги?»
Футбол | 25 квітня 2024, 07:49 4
Президент ПСЖ – Барселоні: «Коли вже відмовитеся від тупої ідеї Суперліги?»

Аль-Хелаїфі впевнений, що Суперліги не буде

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.