Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2012
1

Аталанта - Фіорентина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Богиня» зобов'язана підтверджувати статус фаворита поєдинку.

Аталанта - Фіорентина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 вересня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться матч 3-го туру чемпіонату Італії, у якому «Аталанта» прийме «Фіорентину». Стартовий свисток у матчі пролунає о 21:45 за Києвом.

«Аталанта»

 

Команда Джан П'єро Гасперіні у поточній турнірній таблиці Серії А розташовується на 9 місці. В її активі значиться 4 очки після двох проведених зустрічей. У стартовому турі сезону бергамаскі на виїзді обіграли «Торіно» (2:1), а потім на своєму полі не змогли підібрати ключі до воріт «Болоньї» - нічия 0:0.

Варто згадати, що під час передсезонної літньої підготовки команда провела 5 контрольних спарингів, та стабільно позитивними результатами у них не порадувала. «Аталанта» у «передсезонці» здобула 2 перемоги при одній нічиїй та двох поразках.

До майбутнього матчу «богиня» підходить не у оптимальному складі. Головна її втрата - відсутність нападника Муріеля. Також точно не зіграє Хатебур. У свою чергу, під питанням знаходиться участь в поєдинку Пікколлі та Сапати.

«Фіорентина»

 

Підопічні Вінченцо Італьяно в турнірному пелотоні італійського чемпіонату знаходяться по сусідству з «Аталантою». Вони десяті, маючи в активі 3 очки. Стартували «фіалки» з гостьової поразки від «Роми» (1:3), а після цього на своєму полі обіграли «Торіно» (2:1).

Зауважимо, що у новий сезон в Італії «Фіорентина» увійшли не матчами в чемпіонаті, а поєдинком у 1/32 фіналу розіграшу національного кубка. Протистояв їй клуб «Козенца», а гра відбулася у Флоренції. Господарі поля зі скромним представником Серії В обійшли не надто гостинно, та здобули велику перемогу - 4:0.

На відміну від бергамасків, у «фіолетових», по суті, немає ніяких кадрових проблем. Наразі під питанням на гру знаходиться лише Черофоліні. Всі інші гравці під рукою у Італьяно.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Аталанта» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашої ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.58 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

Аталанта: Муссо - Толої, Паломіно, Джимсіті, Мехле, Фройлер, Пашаліч, Госенс, Пессіна, Маліновський, Ілічіч.

Фіорентина: Драговські - Венуті, Міленкович, Ігор, Бірагі, Бонавентура, Торрейра, Кастровіллі, Кал’єхон, Соттіль, Влахович.

11 вересня, субота

«Аталанта» - «Фіорентина»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д'Італія». 21:45
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
А наша "обиженная звезда" уже доигралась до лавки и в Аталанте.