Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 вересня 2021, 19:32
905
0

Наполі - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

У обох команд великі кадрові проблеми

| Оновлено 11 вересня 2021, 19:32
905
0
Наполі - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 вересня, у Неаполі на стадіоні «Дієго Армандо Марадона» відбудеться матч 3-го туру чемпіонату Італії, в якому «Наполі» прийме «Ювентус». Стартовий свистокв матчі пролунає о 19:00 за Києвом.

«Наполі»

 

Команда Лучано Спаллетті увійшла у новий сезон Серії А переможним маршем. У стартовому турі вона на своєму полі переграла «Венецію» (2:0), після чого на виїзді забрала три очки у «Дженоа» (2:1). Не дивно, що неаполітанці наразі входять до лідируючої групи з п'яти команд, які на старті чемпіонату Італії очкових втрат ще не пізнали. Втім, згідно з додатковими показниками «Наполі» в цій компанії тільки п'ятий, але все одно його становище значно краще, ніж у «Ювентуса», який з одним набраним пунктом розташовується лише на 12 позиції.

До слова, під час міжнародної паузи, яка завершилася, «партенопейці» провели спаринг з «Беневенто», який, як відомо, за підсумками попереднього сезону повернувся до Серії В з Серії А. Зустріч завершилася переконливою перемогою підопічних Спаллетті - 5:1.

На розчарування вболівальників, «Наполі» буде змушений йти на «Ювентус» не у оптимальному складі. За останніми даними, партнерам у поєдинку не зможуть допомогти Мертенс, Чоффі, Лоботка, Зелінські, Демме та Мерет.

«Ювентус»

 

Як вже зазначалося, «стара синьйора» взяла, м'яко кажучи, невдалий старт у новій кампанії. У 1-му турі вона на виїзді поділила очки з «Удінезе» (2:2), а у 2-му - в рідних стінах зазнала поразки від «Емполі» (0:1). Як підсумок - в активі у «Ювентуса» лише один набраний бал, і більш ніж скромна 12 позиція в турнірній таблиці чемпіонату Італії.

До незавидного турнірному становищу команди Массіміліано Аллегрі додаються неабиякі кадрові проблеми, яка вона зараз відчуває. На сьогодні у клубному лазареті «Ювентуса» знаходиться практично ціла команда. Проти «Наполі» не зможуть зіграти Алекс Сандро, Артур, Бентанкур, Данило, Дибала, Кайо Жорже, Куадрадо, К'єза, Ніколуссі та Ремзі.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Наполі» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.39 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

Наполі: Оспіна - Лоренцо, Манолас, Кулібалі, Руй Маріу, Руїс, Замбо-Ангісса, Елмас, Політано, Інсіньє, Осімхен.

Ювентус: Щенсни - Пеллегріні, К'єлліні, Бонуччі, Де Шильо, Бернардескі, Рабьо, Локателлі, Маккенні, Кулусевскі, Мората.

11 вересня, субота

«Наполі» - «Ювентус»
Неаполь. Стадіон «Дієго Арманда Марадона». 19:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.