Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 вересня 2021, 19:35
927
0

Наполі — Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 3-го туру чемпіонату Італії

| Оновлено 11 вересня 2021, 19:35
927
0
Наполі — Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Наполі

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру італійської Серії А «Наполі» - «Ювентус».

«Серія А стартувала пізніше за всіх, оскільки всі насолоджувалися великим успіхом збірної Італії на Євро. Зіграно два тури і п'ятірка команд зі стовідсотковим результатом відразу ж очолила гонку. Це «Лаціо», «Рома», «Мілан», «Інтер» і «Наполі». Я помітив цікавий факт. З цієї п'ятірки лише в «Мілані» залишився той же тренер, який був в минулому сезоні. Це Стефано Піолі, який привів команду до другого місця. В інших клубах першої п'ятірки відбулися зміни. У «Інтер» замість Антоніо Конте, який не знайшов з керівництвом спільної мови, був запрошений більш розуміючий Сімоне Індзагі з «Лаціо». А «Лаціо» запросив творчого тренера-романтика зі своїм фірмовим стилем Мауріціо Саррі. У «Ромі» Паулу Фонсеку змінив «Особливий» Жозе Моурінью, який двічі виграв Лігу чемпіонів. «Наполі» очолив Лучано Спалетті. В Італії все буде дуже цікаво, незважаючи на те, що Роналду і Лукаку пішли з чемпіонату Італії. Сьогодні італійці - законодавці футбольної моди в Європі. Представники України будуть перетинатися з італійськими клубами в єврокубках. «Шахтар» гратиме з «Інтером», а «Зоря» - з «Ромою».

«Наполі» - «Ювентус»! Яка цікава вивіска! В обох командах змінилися тренери. «Наполі» очолив Лучано Спалетті, а «Ювентус» - Массімілано Аллегрі. До речі, Аллегрі такий домосід в хорошому сенсі. Він з 2010-го року по 2014-й очолював «Мілан», а з 2014-го року тренував «Ювентус». З 2021-го року Аллегрі знову очолюватиме «Юве». Але зараз йому буде складно, адже пішов у МЮ Роналду. Массіміліано доведеться внести корективи в ігрову модель з урахуванням зміни лідера і гравців, які є.

У «Ювентус» перейшов з «Евертона» форвард Мойзе Кін, який раніше грав за «Стару Синьйору». Він в атаці складе конкуренцію Мораті, К'єзі, Дібалі, Кулусевскі, Бернардескі. А в середню лінію додався Пеллегріні. Але туринці в двох іграх взяли лише одне очко. Вони 2:2 зіграли з «Удінезе» і вдома несподівано поступилися 0:1 «Емполі». Зараз «Ювентус» небезпечний і мобілізований. Він жадає все змінити на краще. Правда, «Юве» до матчу підходить з кадровими проблемами. Зазначу, що «Ювентус» в цьому матчі не зможе розраховувати на вісьмох футболістів. За туринську команду не зіграють К'єза, Дібала, Куадрадо, Сандро, Даніло і Бентанкур. К'єза травмувався в матчі за збірну Італії і приєднався до Артура і Кайо Хорхе, які також відновлюються від пошкоджень. Але зате Ремзі зможе зіграти з неаполітанцями.

А «Наполі» стартував з перемог над «Венецією» і «Дженоа». Кардинальних кадрових змін у неаполітанців не відбулося. Додався до «Наполі» Жуан Жезус, з яким Спалетті знайомий по роботі в «Ромі». Викуплений у «Інтера» Політано. Пішов в «Марсель» Мілік. Хюсай перейшов в «Лаціо». Лідером оборони «Наполі» є Кулібалі. Кожне трансферне вікно ми чуємо, що Каліду хочуть запросити топ-клуби і він не проти перейти. Але, найімовірніше, заковика в фінансових апетитах керівництва «Наполі». А без Лоренцо Інсіньє «Наполі» уявити неможливо. Говорячи «Наполі», ми говоримо Лоренцо Інсіньє. А ще є Мертенс у неаполітанців. Обидва футболісти тривалий час знаходяться в команді. Прогресує іспанець Фабіан Руїс, за якого «Наполі» заплатив 30 млн євро «Бетісу». А поляк Зелінський вже п'ять років в команді і він теж прогресує. Багато надій на нігерійця Осімхена, за якого «Наполі» заплатив «Ліллю» (Не падайте, будь ласка! А присядьте!) 70 млн євро! За Маноласа неаполітанці заплатили більше 30 млн євро! Я спеціально озвучую суми трансферів, щоб всі зрозуміли амбіції керівництва «Наполі». Вони запрошують іменитих тренерів і кваліфікованих футболістів.

А тепер уявіть на хвилинку, яким буде матч, знаючи цю інформацію. «Наполі» буде активнішим, а «Юве» організованішим і більш прагматичним. Складно буде арбітрам, так як будуть постійні контакти. Можуть бути вилучення і пенальті. «Юве» не може програвати ні в якому разі. А «Наполі» вдома дуже небезпечний. Тут можливий нічийний результат при хорошій грі двох команд», - сказав Грозний.

Матч «Наполі» - «Ювентус» відбудеться 11-го вересня. Початок зустрічі о 19:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.