Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 вересня 2021, 01:05
7184
1

ВЕРНИДУБ: «На зборах з Блізніченком стався нещасний випадок»

Головний тренер «Шерифа» розповів про роботу в чемпіонаті Молдови

| Оновлено 14 вересня 2021, 01:05
7184
1
ВЕРНИДУБ: «На зборах з Блізніченком стався нещасний випадок»
Instagram. Юрій Вернидуб

Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб розповів про роботу в чемпіонаті Молдови з командою, яку він вперше вивів в груповий раунд Ліги чемпіонів:

«Я хотів працювати, робити велику перерву не хотілося, а особливих пропозицій не було. З'явилися лише в тому році, десь у грудні, від «Шерифа». Знав, що команда –завжди чемпіон Молдови, постійний учасник кваліфікації Ліги чемпіонів. Були роки, коли вони виходили в групу Ліги Європи, тому було цікаво. Місяць думав, як і «Шериф», після нашої зустрічі. Потім вони набрали і сказали, що готові до конкретної розмови та дій. Я відповів: «Не питання, давайте спілкуватися».

Українець Блізніченко в команді? Коли я прийшов, він уже був тут. На зборах стався нещасний випадок, він отримав травму. Зробили операцію, але він ще до кінця не відновився, тому поки не розраховую на нього. Потрібно, щоб людина прийшла в кондиції. Коли приїхав сюди, знав, що Блізніченко з України. Він був першим, кого я викликав і з ким розмовляв. Дав йому зрозуміти, що ніяких поблажок не буде, тільки в два рази більше запит. Він мій співвітчизник, людина з України, і має бути на дві голови вище наявних футболістів, щоб грати в стартовому складі.

Зарплати? Перше – це таємниця клубу. Друге – те, що говорять, це «маячня божевільного». Не думайте, що тут бюджет більший, ніж у тій же «Зорі», а може й менше. Те, що тут умови для роботи – таких немає в Україні. Хіба що у «Динамо» та інших серйозних клубів. Тут близько 50–60 гектарів полів і решта – розвивайся і працюй в задоволення».

Оцініть матеріал
(71)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
гоу в Металлист после Шерифа