Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2021, 05:22
7700
0

Анонс 7 туру УПЛ

Шахтар з Дніпром-1 зіграють в центральному матчі

| Оновлено 11 вересня 2021, 05:22
7700
0
Анонс 7 туру УПЛ

Після паузи, пов'язаної з матчами відбору на чемпіонат світу, повертається чемпіонат України. 7-й тур приготував для вболівальників кілька цікавих протистоянь. Також радує і погода, зараз в Україні потепління і це відмінний привід провести вихідний день на стадіоні разом з сім'єю і друзями.

До того ж в декількох містах в день матчу на глядачів чекає цікава розважальна програма від клубів-партнерів Parimatch, яка не тільки дозволить насолодитися святом футболу, але і дасть можливість виграти круті призи. Для цього достатньо знайти на стадіоні зайку Parimatch і взяти участь в акції.

Металіст 1925 - Динамо

11.09 | 17:00 | ОСК Металіст

Металіст 1925 продовжує освоюватися в українській Прем'єр-лізі і тепер на харків'ян чекає випробування чемпіонами. Поки що команда займає 11-е місце, але пара вдалих турів можуть істотно підняти Металіст 1925 у турнірній таблиці. Обидві свої перемоги харків'яни здобули саме вдома, в цей раз на їхньому боці знову будуть рідні стіни. Так що Динамо доведеться непросто. Додамо також, що в день матчу пройде крута акція від Металіста 1925 і Титульного спонсора Parimatch. Вболівальники матимуть можливість виграти 19 250 гривень на ігровий рахунок. Для цього треба у фан-зоні біля стадіону зробити прогноз на будь-яку спортивну подію на суму від 30 гривень і чекати результату розіграшу, який оголосять в перерві. Також всі учасники акції отримають фішку на два безкоштовних напої.

Шахтар - Дніпро-1

11.09 | 19:30 | НСК Олімпійський

Дніпро-1 досить непогано стартував у цьому сезоні. Зараз команда ділить з Шахтарем друге місце, поступаючись гірникам лише за різницею м'ячів. Звичайно, попереду ще багато матчів, але зараз Дніпро-1 на ходу і він може поборотися за очки з будь-якою командою в чемпіонаті. Тим більше, що у Шахтаря в середу старт в Лізі чемпіонів і гірникам важливо грамотно розподілити сили. Втім, не слід забувати, що раніше Дніпро-1 ще жодного разу не відбирав очки у Шахтаря.

Верес - ФК Львів

13.09 | 19:30 | Стадіон Авангард (Луцьк)

Західноукраїнське дербі - це завжди цікаво. І в цей раз воно піде на десерт 7-го туру, який закриють саме цим матчем. Найбільш мотивованими тут будуть львів'яни, оскільки вони ще жодного разу не вигравали в цьому сезоні. Втім, сам Верес теж не так давно обірвав безвиграшну серію. Боротьба за три очки повинна вийти серйозна, що має обов'язково сподобатися вболівальникам.

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.