Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 11 вересня 2021, 19:44
1432
0

РБ Лейпциг - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Центральний поєдинок туру

| Оновлено 11 вересня 2021, 19:44
1432
0
РБ Лейпциг - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
bundesliga.com

У суботу, 11 вересня, на стадіоні «Ред Булл-Арена» в Лейпцигу місткістю 44 345 глядачів відбудеться матч четвертого туру німецької Бундесліги між місцевим «Лейпцигом» і мюнхенською «Баварією». Початок поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Інтерес до матчу підігріває фактор Юліана Нагельсмана, який влітку змінив «Лейпциг» на «Баварію». Молодий фахівець буде протистояти своїй колишній команді - це завжди цікаво.

«РБ Лейпциг»

 

«Червоні бики» не зовсім переконливо розпочали новий сезон. «Ред Булл» за підсумками трьох турів має в своєму активі лише три очки. «Лейпциг» вдома розгромив «Штутгарт», проте на виїзді мінімально програв «Майнцу» і «Вольфсбургу». Явно не такого старту сезону чекали вболівальники і керівництво команди з Лейпцига. З приходом на тренерський місток Джессі Марша команда поки не може знайти свою гру. Незважаючи на це, думається, що ще все попереду, і «Лейпциг» обов'язково буде боротися за найвищі місця.

Також «Ред Булл» вже пройшов «Зандхаузен» і вийшов у 1/16 фіналу Кубка Німеччини, де зіграє з «Бабельсбергом 03». Також «Лейпциг» вже в середу стартує в груповому етапі Ліги чемпіонів матчем проти «Манчестер Сіті». Також в їх групі «ПСЖ» і «Брюгге», тому підопічним Марша буде вкрай важко боротися за вихід до плей-оф.

Не візьмуть участь в цій зустрічі через пошкодження Йошко Гвардіол, Петер Гулачі, Сідні Рабігер, Марсело Сараччі і Марсель Хальстенберг.

«Баварія»

 

Діючі чемпіони Німеччини почали шлях до нового трофея з нічиєї з Гладбахом і перемог над «Кельном» та «Гертою». Зараз в активі мюнхенців сім очок і третя позиція. Вони, як і завжди, є безумовними фаворитами сезону і будь-яке місце, крім першого, для них буде вважатися провалом.

Також «Баварія» вже виграла у Дортмунда Суперкубок Німеччини, а також забила 12 м'ячів в ворота «Бремера» в Кубку країни, де наступним суперником буде «Боруссія» з Менхенгладбаха. Підопічні Юліана Нагельсмана також в середу стартують в найсильнішому турнірі Європи матчем проти «Барселони». Решта суперників по групі - «Бенфіка» і «Динамо».

У лазареті у «Баварії» знаходяться Кінгслі Коман і Корентен Толіссо. Вони пропустять цей поєдинок.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою лише 12 матчів. «Баварія» здобула шість перемог, п'ять матчів завершилися внічию, а «Лейпциг» зміг виграти лише одного разу.

Орієнтовні склади

«РБ Лейпциг»: Гулачі, Клостерманн, Орбан, Сімакан, Мукіеле, Адамс, Хайдара, Нкунку, Форсберг, Собослаі, Сілва.

«Баварія»: Нойєр, Сарр, Упамекано, Зюле, Девіс, Кімміх, Горетцка, Мюллер, Сане, Гнабрі, Левандовські.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.22 по лінії Parimatch.

11 вересня, субота

«РБ Лейпциг» – «Баварія»
Лейпциг. Стадіон «Ред Булл-Арена». 19:30
ТБ-трансляція - Setanta Sports+
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.