Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 вересня 2021, 19:47
949
0

Челсі - Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сині» візьмуть три очки

| Оновлено 11 вересня 2021, 19:47
949
0
Челсі - Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
premierleague.com

У суботу, 11 вересня, на стадіоні «Стемфорд Брідж» у Лондоні місткістю 42 055 глядачів відбудеться матч четвертого туру англійської Прем'єр-ліги між місцевим «Челсі» і «Астон Віллою». Початок поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

«Челсі»

 

«Аристократи» відмінно розпочали новий сезон. Спочатку переможці Ліги чемпіонів в серії пенальті переграли «Вільярреал» і взяли Суперкубок УЄФА, а потім взялися і за чемпіонат. Підопічні Томаса Тухеля мають в своєму активі сім очок - вони перемогли «Кристал Пелас» і «Арсенал», а також зіграли внічию проти «Ліверпуля». Якщо «Челсі» продовжить показувати такий же футбол, то саме лондонці будуть одними з головних претендентів на трофей.

Матчі після збірних завжди складні, оскільки гравці не тренуються разом і перебувають на різних рівнях готовності. У випадку з «Челсі» важливий ще той факт, що вже у вівторок «синім» доведеться провести перший поєдинок в Лізі чемпіонів проти пітерського «Зеніту». Також в їхній групі знаходяться «Ювентус» і «Мальме».

З кадрових проблем команди Тухеля відзначимо захисну лінію. Не допоможуть «аристократам» в цій зустрічі Тьяго Сілва і Ріс Джеймс. Також під питанням участь у зустрічі футболістів, які отримали мікротравми в збірних. Це Нголо Канте, Крістіан Пулішич і Ромелу Лукаку.

«Астон Вілла»

 

Команда Діна Сміта стартувала в новому сезоні не настільки яскраво. «Леви» програли «Вотфорду», перемогли «Ньюкасл» і зіграли внічию з «Брентфордом». У підсумку в активі «вілланів» чотири очки і одинадцяте місце. «Астон Вілла» завжди була міцним середняком Прем'єр-ліги. Здається, що в цьому сезоні буде те ж саме.

Також команда з Бірмінгема вже встигла провести один матч на Кубок англійської ліги. Підопічні Сміта на виїзді не залишили шансів скромному «Барроу» і вийшли в 1/16 фіналу турніру, де зіграють якраз проти «Челсі».

У «Астон Вілли» є суттєві кадрові проблеми. Не візьмуть участь в матчі Еміліано Буендіа, Леон Бейлі, Кейнан Девіс, Еміліано Мартінес, Джейкоб Ремзі, Морган Сансон і Трезеге. Також під великим питанням вихід на поле Езрі Конси і Бертрана Траоре. Істотні втрати.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою вже 156 матчів. Невелика перевага на боці «Челсі», який виграв 63 поєдинки. 58 вікторій у «Астон Вілли» і 35 нічийних результатів.

Орієнтовні склади

«Челсі»: Менді, Рюдігер, Крістенсен, Аспілікуета, Алонсо, Жоржиньо, Ковачич, Чалоба, Маунт, Хаверц, Вернер.

«Астон Вілла»: Стір, Кеш, Таргетт, Туанзебе, Хос, Луїс, Янг, Ель-Газі, Чуквуемека, Воткінс, Інгс.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.32 по лінії Parimatch.

11 вересня, субота

«Челсі» – «Астон Вілла»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 19:30
ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.