Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 вересня 2021, 09:25
3509
2

Сергій НАГОРНЯК: «Найскладніше буде Динамо і Шахтарю»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинків 7-го туру УПЛ

| Оновлено 10 вересня 2021, 09:25
3509
2
Сергій НАГОРНЯК: «Найскладніше буде Динамо і Шахтарю»
ФК Динамо Київ

Колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк поділився очікуваннями від матчів «Динамо» і «Шахтаря» у 7-му турі чемпіонату України з футболу.

«Найскладніше в майбутньому турі доведеться «Динамо» і «Шахтарю». Ігри в збірних забрали у футболістів багато фізичних і моральних сил. За пару днів клубним тренерам буде непросто привести свої команди до єдиного цілого. Я взагалі думаю, що ті виконавці «Динамо» і «Шахтаря», які були в збірних до останнього дня, пропустять матчі чемпіонату, щоб в кращому стані підійти до єврокубкових баталій. З огляду на групу киян в Лізі чемпіонів, для підопічних Мірчі Луческу матч 14 вересня проти «Бенфіки» буде мало не ключовим для всієї осені.

Чи буде «Металісту 1925» і «Дніпру-1» в матчах з «Динамо» і «Шахтарем» легше, ніж зазвичай? Не сказав би, адже в тому ж матчі з чехами динамівців і «гірників» було небагато. Сергій Кривцов отримав травму, через дискваліфікацію не зіграє Микола Шапаренко. Можливо, в свіжості харків'яни і дніпряни будуть виглядати трохи краще, а в усьому іншому перевага на боці більш майстерних команд.

Що «Дніпро-1» зможе пред'явити «Шахтарю»? Дивлячись яку тактику обере наставник «Дніпра-1». У всякому разі, у «гірників» зараз є великі проблеми із розкриттям насиченої оборони. Вважаю, що в найближчу суботу у «Шахтаря» буде найсильніший суперник з тих, з ким підопічні Роберто Де Дзербі зустрічалися в нинішньому чемпіонаті. Матч буде дуже цікавим. І я не думаю, що гості весь час будуть сидіти в обороні...

«Металіст 1925» теж демонструє непоганий футбол, але йому, на мій погляд, буде складніше. Мірча Луческу вже повернувся на тренерську лаву, та й взагалі, «Динамо» зараз добре біжить», — зазначив Нагорняк.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі
Хокей | 03 травня 2024, 21:47 37
ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Забарний не допоміг. Борнмут розгромно програв Арсеналу без Зінченка
Футбол | 04 травня 2024, 16:34 0
Забарний не допоміг. Борнмут розгромно програв Арсеналу без Зінченка

Матч 36-го туру АПЛ закінчився з рахунком 3:0 на користь канонірів

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Burevestnik
Шахтеру будет проще, ведь в сборной их игроки играли мало (Степаненко вообще был там "уставший" - второй Рыкыцькый), а некоторые из них не попадают в основной состав ШД. Бразильцы отдыхали, тренировались.
Оцэ така гульня, малята.