Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 09 вересня 2021, 22:17
90507
44

ОФІЦІЙНО. УЄФА порушив справу проти гравця Казахстану, який забивав Україні

Руслан Валіуллін здав позитивну допінг-пробу після гри за клуб в Лізі конференцій

| Оновлено 09 вересня 2021, 22:17
90507
44
ОФІЦІЙНО. УЄФА порушив справу проти гравця Казахстану, який забивав Україні
Getty Images / Global Images Ukraine. Руслан Валіуллін

Футбольний клуб «Тобол» підтвердив інформацію про позитивний допінг-тест гравця збірної Казахстану Руслана Валіулліна, який оформив дубль у ворота збірної України (2:2) в матчі кваліфікації ЧС-2022.
 
«Футбольний клуб «Тобол» отримав інформацію про порушення дисциплінарної справи з боку УЄФА, пов'язаної з можливим порушенням антидопінгових правил Русланом Валіулліним.
 
Вся інформація доведена до компетентних осіб всередині клубу, на даний момент йде внутрішня перевірка з метою визначити, яким чином заборонені речовини могли потрапити в кров футболіста.
 
Допінг-проба у Руслана Валіулліна, як і у ще одного футболіста клубу Сергія Малого, була взята після матчу-відповіді 3-го раунду Ліги конференцій «Жиліна» - «Тобол». Результат тесту був відправлений на особисту пошту футболіста 2-го вересня (наступного дня після матчу з Україною - прим.), коли футболіст вже знаходився в дорозі до Фінляндії в складі делегації збірної Казахстану.
 
Клуб зараз знаходиться на постійному контакті з юридичними органами КФФ з метою більш ретельного вивчення справи», - сказано в заяві казахстанського клубу.
 
Відзначимо, що потенційна дискваліфікація Валіулліна з великою часткою ймовірності не спричинить за собою покарання для збірної Казахстану.

ГОЛ! 1:1. Руслан Валіуллін, 74 хв.

ГОЛ! 2:2. Руслан Валіуллін, 90+6 хв.

Джерело ФК Тобол
Оцініть матеріал
(354)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 44
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kivals_grozny
Так вот почему Караваев за ним не успевал
футфан
Навіть якщо б вся збірна Казахстану була б під допінгом, ми просто зобов'язані її обігрувати!
dadaali177188
я не знаю что там продажная уефа примет, но если бы казахи отобрали очки к примеру у англичан или французов и этот игрок непосредственно ещё и забил им, то технарь последовал бы им незамедлительно
Istm
взагалі-то, має місце прямий вплив на результат. Гравець, що приймав допінг, забив усі м'ячі своєї команди в цьому матчі. Що це, як не привід для технічної поразки?
potemkin78
ну сборная не знала что у него проблемы, но он забил голы под возможным действием допинга, что привело к влиянию на конечный результат. так что или переигровка или наказание то ко игрока. но это решать УЕФА а она иногда выносит ну очень прикольные решения, токо ей понятные. Украине ли не знать.
Nordenus
Ну вот теперь скажите, если этот игрок повлиял на исход матчей из за допинга, почему тогда нет санкций на всю сборную и не кикнут их нафиг из нашей группы??? Они должны были аннулировать все результаты игр против казахов!!!
Gostb
Шансов будет больше,если подадим в суд. А так ничего не будет
Argon
Його не можна дискваліфіковувати, він ще має забити балканцям і фінам
mt10360623
Анулировать два гола забитих в ворота украини
Serg Wojcev
спасибо за бан а как дуля павелку от уефа за казахстан?????
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vitaha33
Якби допінг проба після гри дала позитивний результат... А так не думаю, що приймуть нашу сторону. Звичайно, чувак під допінгом забив 2 голи, але казахи ж про це не знали... Справедливо було б переграти, якщо є вікно
Trollface
Не хило закинулся.
Vitaliy Kuzuniy
Ну ясно, Караваев без допинга, потому и догнать не мог!
HaloGen
Забил два классных гола в наши ворота кстати
Но на техничку можно не рассчитывать
Nordenus
Да тут понятно что никто не будет отменять все результаты с казахами, хотя я лично думаю что нужно было бы исключить их сборную из нашей группы и аннулировать все результаты
zac1310
Во-первых, неизвестно, что за допинг... а во-вторых... щас заминусуют, но напишу... Чем ему ПОМОГ допинг? Исправил кривоножье? Или он всех "перебегал" Та не, навроде.
OLEXANDER
12серпня матч Жиліна-Тобол, взята проба після матчу.
1 вересня Казахстан-Україна.
2 вересня-гравя проінформовано щодо наявності допінгу.
Важко ці дати вказати?
Тобто за 2не.ілі до матчу в гравця бувдопінг...Ну і тут "бабка надвоє гадала"...На мою думку, нам має зарахуватися тех.перемога. Кінці кінців ящик пандори відкрило саме УЄФА з своєю підстилкою Швейцарією та їхнім кантоном...
Viktor Krichevskii
логично анулировать результат...и дать технарь. но там свое видение