Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
897
0

Капітан Альянса: «Ніяких заборгованостей немає»

В'ячеслав Піднебенной – про ситуацію в клубі

Капітан Альянса: «Ніяких заборгованостей немає»
ФК Альянс. В'ячеслав Піднебенной

Півзахисник «Альянса» В'ячеслав Піднебенной поділився своєю думкою про матч з «Кривбасом» і розповів про ситуацію в клубі.

Нагадаємо, що в поєдинку сьомого туру липоводолинська команда обіграла «Кривбас» з рахунком 2:1. Підопічні Геннадія Приходька зазнали першої поразки в поточному сезоні.

«Розуміли, що «Кривбас» - хороша команда, яка ставить перед собою завдання підвищення в класі. Знали, за рахунок чого можемо створювати моменти біля воріт суперника. Найголовніше - було бути уважними при стандартах, тому що «Кривбас» - команда атлетична, фізично міцна і має в своєму складі високорослих гравців. Розуміли, що буде багато єдиноборств і нам потрібно буде не програти боротьбу. Ну а в атаці ми створили моменти, два з яких реалізували.

Розбирали «Кривбас» і добре розуміли, як веде свою гру суперник. Команда має в своєму складі кваліфікованих виконавців і знали, що гра буде важкою. Такою вона і вийшла і вдвічі приємніше, що нам вдалося перемогти.

Ситуація в нашій команді стабільна. Заборгованостей перед нами ніяких немає. З хорошим настроєм готуємося до наступного матчу».

У поточному сезоні Першої ліги 33-річний Піднебенной в складі «Альянса» провів шість матчів і забив один м'яч.

Команда Юрія Ярошенка займає восьме місце в турнірній таблиці, набравши 10 очок. У наступному турі Першої ліги «Альянс» зіграє на виїзді з тернопільською «Нивою». Матч відбудеться 13 вересня і розпочнеться о 18:30.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.