Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 08 вересня 2021, 21:20
15231
15

Чехія – Україна. Прогноз і анонс на товариський матч

Підопічні Олександра Петракова зіграють в Пльзені експериментальним складом

| Оновлено 08 вересня 2021, 21:20
15231
15
Чехія – Україна. Прогноз і анонс на товариський матч
CEV

У середу 8 вересня в чеському місті Пльзень пройде товариський матч, в якому зіграють національні збірні Чехії та України.

Чехія

Збірна Чехії у відборі до чемпіонату світу 2022 року виступає в групі Е і на даний момент займає друге місце. Після п'яти проведених поєдинків в її активі 7 очок (2 перемоги, 1 нічия і 2 поразки).

У вересні чеські футболісти провели два матчі. Спершу вони виграли у Білорусі з рахунком 1:0 (переможний гол забив Барак). А потім були розгромлені фаворитами групи бельгійцями, яким поступилися 0:3.

Ця поразка практично позбавила шансів збірну Чехії на підсумкове перше місце в групі. Проте за друге вона, звичайно ж, ще побореться, перш за все, з Уельсом. Тож майбутня контрольна гра з українцями для господарів поля буде дуже корисною.

Україна

Наша команда теж ще має можливість пробитися до фінального турніру чемпіонату світу. Однак п'ять нічиїх в п'яти матчах, це не той результат, на який вона розраховувала. Тепер залишається сподіватися, що в останніх трьох поєдинках підопічні Олександра Петракова досягнуть трьох перемог, а суперники по групі зіграють так, як нам буде необхідно.

Після нічиєї з Францією у Києві 1:1, розташування збірної України з різних причин покинули відразу 8 футболістів. Це Андрій Пятов, Микола Матвієнко, Ілля Забарний, Тарас Степаненко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Руслан Маліновський і Віталій Миколенко. Якщо врахувати, що всі вони грали в матчі з французами, то можна очікувати у Пльзені з нашого боку практично експериментальний склад.

Наставник нашої збірної взяв на гру до Чехії 19 футболістів. П'ятеро з них - Дмитро Різник, Віктор Корнієнко, Сергій Булеца, Тарас Качараба, і Владислав Кочергін - можуть провести свої дебютні матчі у складі національної збірної країни. До речі, перші троє входили до складу молодіжної збірної України, яка в 2019 році під керівництвом Олександра Петракова стала чемпіоном світу.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Статистика зустрічей

Збірні Чехії та України до матчу в Пльзені провели одна з одною 4 зустрічі. Перша з них відбулася в 2011 році і була товариською. У Празі виграли господарі поля з рахунком 4:0. Через рік контрольний поєдинок проходив вже у Львові і завершився нульовою нічиєю. А потім в турнірі Лізі Націй в 2018 році обидві збірні опинилися в одній групі Ліги В. Обидва матчі виграли українці. В гостях 2:1 (голи забили у переможців Коноплянка і Зінченко, а у тих, хто програв, Шик), а потім вдома у Харкові 1:0 (відзначився Маліновський).

Орієнтовні склади:

Чехія: Вацлік, Цоуфал, Кудела, Челюстка, Боріл, Крав, Соучек, Янкто, Барак, Гложек, Шик

Україна: Різник, Тимчик, Кривцов, Сирота, Соболь, Макаренко, Шапаренко, Зінченко, Ярмоленко, Зубков, Яремчук

8 вересня, середа

Чехія - Україна
Пльзень. Стадіон «Дусан-Арена» .  21.45 
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
ЧЕХІЯ - УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

Опитування

Голосів 158
Спрогнозуйте результат товариського матчу між збірними Чехії та України, який відбудеться 8 вересня.

Велика перемога Чехії

9 голосів 5.7 %

Мінімальна перемога Чехії

30 голосів 18.99 %

Нічия

79 голосів 50 %

Мінімальна перемога України

34 голоса 21.52 %

Велика перемога України

6 голосів 3.8 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Matroskin
Какая разница, кто выиграет и с каким результатом? Это товарищеская игра, чтобы тренер смог посмотреть футболистов, что-то отработать, наиграть. Тут и отрицательный результат - тоже результат.
trejd
Зачем так поздно играть? ТВ этот матч не нужен. Федерация вообще нерешает ничего? Будний день.завтра на работу,пускай играют в 19,00. Что за бред.
Primovocatus
Вот, абсолютно всё равно. Хоть 8:0.
Главное выиграть у Суоми и БиГ.
ingvar8888
Будь який рахунок, окрім нічії!
джентельмен
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lesovij7
Сегодня проиграем , Петраков скажет что состав был из тех кому он должен дать проявить себя в сборной, что он отпустил игроков в клубы. Помните мои слова и да, дизлайков насыпьте
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks19826
Тут вєрнячок на парі матчі брати треба і квартиру заставляти на нічию, амкраще точний рахунок 1:1. Думаю на 95 процентів заход буде