Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 08 вересня 2021, 21:58
2420
0

Чехія — Україна. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від товариського поєдинку національних збірних

| Оновлено 08 вересня 2021, 21:58
2420
0
Чехія — Україна. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
УАФ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч Чехія - Україна.

«Контрольні матчі не несуть тієї напруги, як офіційні поєдинки відбору чемпіонату світу. Тут можна експериментувати в усьому - як зі складом, так і з тактикою. У тренерів є шанс дати ігрову практику хлопцям, які її або не мають, або мають дуже мало. Можна задіяти і новачків, які добре себе проявили в матчах УПЛ. Тренерський штаб Олександра Петракова дуже мудро вчинив після матчу з французами, відпустивши в клуби цілу групу гравців з різних причин. Пятов, Матвієнко і Степаненко повернулися в «Шахтар», Сидорчук, Циганков, Миколенко і Забарний в - «Динамо», Маліновський - в «Аталанту», Харатін - в «Легію». 19 футболістів готуються до матчу з Чехією. У тренерів є можливість подивитися в грі за збірну України Булецу, Кочергіна і Коноплю, які були довикликані.

Якщо ми продовжимо грати в три центральні захисники, то їх зараз в наявності рівно стільки. Це Кривцов, Сирота, Качараба. Зате чимало флангових латералів - це Тимчик, Караваєв, Соболь, Конопля, Корнієнко. Ціла група півзахисників є. А в нападі у нас Яремчук і Сікан.

Збірна Чехії - сильний і гідний суперник. Вони 31-і в рейтингу ФІФА, Україна - 25-а. Головний тренер чехів досвідчений 59-річний Ярослав Шилгавий. Він три роки вже очолює Чехію. Чехія, як і Україна, на Євро дійшла до чвертьфіналу. У відборі на чемпіонат світу у чехів виникли складності. Чехія двічі програла в гостях 1:0 Уельсу і 3:0 Бельгії. Також чехи зіграли з Бельгією (1:1), обіграли Білорусь (1:0) і розгромили на виїзді естонців 2:6! Чехія ризикує пропустити чемпіонат світу, оскільки Уельс Гарета Бейла теж прагне туди потрапити.

5-го вересня чехи програли 3:0 на виїзді Бельгії, яка очолює і групу у відборі, і рейтинг ФІФА. Чехи захочуть реабілітуватися за цю поразку у себе вдома, щоб зняти певну частку негативу і критики на свою адресу. Правда, я думаю, що у Чехії також з'явиться в стартовому складі багато гравців, які мають менше ігрове навантаження. Це нормально.

Збірні Чехії та України дуже схожі, а саме характером, кондиціями, ігровою дисципліною, непоступливістю в єдиноборствах, організованим командним блоком і швидким переходом з однієї фази гри в іншу. Цілком можливо, що наш Андрій Ярмоленко буде летіти в «Вест Хем» разом зі збірником Чехії Алексом Кралом, який недавно перейшов в лондонський клуб.

У матчі я передбачаю не багато гольових ситуацій, адже обидві команди вміють дуже добре руйнувати. Є ймовірність результативною нічиєї 1:1. У будь-якому випадку це дуже корисний в усіх відношеннях контрольний міжнародний матч», - сказав Грозний.

Матч Чехія - Україна відбудеться 8-го вересня. Початок зустрічі о 21:45.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру
Футбол | 16 квітня 2024, 10:00 2
Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру

Олексій Сливченко пропонує згадати найбільш резонансні історії дивацтв люксембуржця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.