Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 вересня 2021, 08:03
5147
5

Кирило КОВАЛЬЧУК: «Шансів вийти на ЧС-2022 у збірної України дуже мало»

Спеціаліст – про перспективи команди Олександра Петракова

| Оновлено 07 вересня 2021, 08:03
5147
5
Кирило КОВАЛЬЧУК: «Шансів вийти на ЧС-2022 у збірної України дуже мало»
УАФ

Екс-гравець збірної України Кирило Ковальчук підвів підсумок матчу з Францією (1:1) в рамках відбору до чемпіонату світу-2022.

«З французами добре грали, і нічия з ними цілком заслужена. Франція за весь матч мала кілька моментів, та й у нашої команди теж була можливість забити, коли Забарний не влучив у ворота. Шкода, що граємо з чемпіоном світу внічию, а при цьому турнірна ситуація складається таким чином, що в питанні виходу до фінальної частини світової першості не все від нас залежить.

Футболісти збірної України мало що давали Франції зробити. На жаль, в одному з епізодів наші захисники програли позицію, давши можливість пробити. Якби Україна досягла успіху вдруге, то звичайно ж, було б цікавіше. Хоча після цього тактика була б напевно оборонною.

Насправді, шансів вийти на чемпіонат світу-2022 дуже мало. Всі пишуть, що головним конкурентом України в турнірній дистанції, що залишилася, буде Фінляндія, проте повторюся: я думаю, що фаворитом номер один на друге місце є Боснія і Герцеговина. Доля путівки до фінальної частини чемпіонату світу, звичайно, в наших руках. Але дивлячись на те, як ми граємо з казахами і коли граємо другим номером (наприклад, з Португалією, тією ж Францією), то виглядаємо здорово. А коли змагаємося з такими збірними, як Австрія, ті ж Казахстан, Фінляндія, то такі матчі показують, що грати з ними першим номером важко», - сказав Ковальчук.

Відзначимо, що після п'яти турів в активі збірної України п'ять очок. Стільки ж набрала Фінляндія, яка має два матчі в запасі. Франція з 9 балами в активі впевнено лідирує.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TimurKhAI
"... в вопросе выхода в финальную часть мирового первенства не все от нас зависит..."
"... Судьба путевки в финальную часть чемпионата мира, конечно, в наших руках..."
аоот оооит
кто ето вообще?
Геннадий Попов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил