Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 08 вересня 2021, 02:28
2039
1

Боснія і Герцеговина – Казахстан. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС

Ще одна команда може зрівнятися за очками з Україною

| Оновлено 08 вересня 2021, 02:28
2039
1
Боснія і Герцеговина – Казахстан. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС
nfsbih.ba

У вівторок, 7 вересня, у Зіниці на стадіоні «Биліно Поле» відбудеться матч шостого туру європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, у якому зіграють збірні Боснії і Герцеговини і Казахстану. Стартовий свисток ізраїльського арбітра Їгаля Фріда прозвучить о 21:45 за київським часом.

Боснія і Герцеговина

Ситуація у відбірковій групі D, до складу якої також входить і збірна України, продовжує загострюватися перед закінченням відбіркового раунду мундіалю-2022. Колектив Івайло Петева несподівано відібрав очки у Франції вже на старті вересневої частини поєдинків (1:1), чим трохи пізніше відзначилися і футболісти Олександра Петракова, тому тепер отримав можливість рішучим чином увірватися до боротьби за другу сходинку турнірної таблиці. Календар у боснійців для цього достатньо вдалий: дві гри проти України і домашня зустріч із Фінляндією легкими точно не будуть, однак, саме через перемоги в останніх чотирьох матчах Боснія може прийти до дійсно серйозного успіху.

Ключова проблема «жовто-синіх» полягає в тому, що вони досить мало забивають, незважаючи на чи не найкращий, після Франції, підбір на позицію центрального форварда в нашому квінтеті. Проти такого суперника, як Казахстан, цей фактор може мати ключову роль. Навіть у нещодавньому товариському матчі проти скромного Кувейту команда не зуміла розкритися – скромна перемога 1:0, за гри далеким від основного складом.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Казахстан

Якщо з футболістами з Боснії нам ще тільки належить познайомитися ближче вже в жовтні-листопаді, то представники Казахстану для нас є вже історією. Україна так і не змогла обіграти «яструбів», а після кожної невдалої гри проти них ще й отримувала порцію нищівної критики на свою адресу. За прикрою для нас випадковості, саме ці два набраних балів у матчах проти колективу Шевченко/Петракова для команди Талгата Байсуфінова складають фундамент, із якого вони можуть зробити небезпечний ривок у наш бік.

При цьому, суперники у Казахстану за рештою матчів куди складніше, аніж у тієї ж Боснії, бо питання з Францією залишаються відкритими, а додаткова гра проти Фінляндії не обіцяє йому нічого доброго, навіть незважаючи на статус домашньої. Примітно, що і у «яструбів» є серйозні проблеми з атакою, які магічним чином вирішувалися раніше виключно в іграх проти України, у ворота якої і відправилися усі три м'ячі. У іншому – вересневий цикл у виконанні колективу Байсуфінова ризикує стати провальним, а серія з 11 матчів без перемог тривати ще на одну гру більше.

Орієнтовні склади

Боснія і Герцеговина: Шехич – Чівіч, Санічанін, Хаджікадуніч, Ахмедходжіч, Сушич – П'яніч, Цімірот, Гояк – Джеко, Деміровіч.

Казахстан: Шацький – Логвиненко, Малий, Марочкин, Ерланов – Куат, Жуков – Тагиберген, Зайнутдинов, Вороговський –Аймбетов.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі боснійці можуть скористатися шансом на те, щоб стати прямими переслідувачами України, але гра результативною точно не стане. Нашою ставкою буде позиція – Боснія і Герцеговина переможе і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.15 за лінією Parimatch.

 

7 вересня, вівторок

Боснія і Герцеговина – Казахстан
Зениця. «Биліно Поле». 21:45
Арбітр: Їгаль Фрід (Ізраїль)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 19:41 134
Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
павелка занес наши бабки казахам, так шо тут Казахстан будет биться бороться, думаю ничейка