Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 09 вересня 2021, 21:54
962
0

Нідерланди – Туреччина. Прогноз і анонс матчу кваліфікації чемпіонату світу

Як справи у турецької збірної на тлі провалу на Євро-2020?

| Оновлено 09 вересня 2021, 21:54
962
0
Нідерланди – Туреччина. Прогноз і анонс матчу кваліфікації чемпіонату світу
twitter.com/DenzelJMD2

У вівторок, 7 вересня, в Амстердамі на стадіоні «Йохан Кройфф Арена» відбудеться матч шостого туру європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, у якому зіграють збірні Нідерландів і Туреччини. Стартовий свисток італійського арбітра Даніеле Орсато з Чіо прозвучить о 21:45 за київським часом.

Нідерланди

«Помаранчеві» на минулому чемпіонаті Європи-2020 програли лише одну гру – у 1/8 фіналу Чехії (0:2), однак цього було цілком достатньо для того, щоб ненависть до тренерського штабу на чолі з Франком де Буром остаточно зачистила посаду для третього пришестя Луї ван Гала на посаду головного тренера національної команди своєї країни. Завдання перед наставником було поставлено очевидне – завоювання прямої путівки на чемпіонат світу-2022, заради чого він і був запрошений у досить важку хвилину допомогти своїй країні.

Конкурентів за групою у «апельсинів» відразу двоє: Туреччина і Норвегія, і проти скандинавської команди якраз і проходила гра Нідерландів уже на початку вересневої кампанії. Нічийний результат (1:1) був достатнім для того, щоб у дебютному матчі нового-старого головного тренера залишити «свердел» позаду себе, але при цьому не постраждати в заочному протистоянні проти Туреччини.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Туреччина

Колектив Шенола Гюнеша на минулому чемпіонаті Європи-2020 став однією з головних несподіванок у негативному контексті. Туреччина цілковито провалилася в далеко не найскладнішій для неї групі, якщо брати в розрахунок обойму виконавців, яку вдалося зібрати наставнику з покоління голодних до перемог футболістів. Примітно, що чи не вперше за довгий час про «місячних зірок» почали говорити саме після їхньої гри в рамках першого кола відбору проти Нідерландів, але тепер вони будуть в ситуації куди більш гіршій, ніж у кінці березня поточного року.

Так, команда Гюнеша все одно ще не допускала грубих осічок в поточному відбірковому циклі, але її перший рядок в групі в прямому сенсі слова висить на волосині, оскільки колектив Луї ван Гала знаходиться в кроці від того, щоб її відібрати. Під час вересневої паузи Туреччина вже перемагала – обіграла Гібралтар (3:0), однак із Чорногорією набрала лише одне очко (2:2). Саме за останній результат і будуть чіплятися суперники – імпульсивні турки здатні припускатися помилок на рівному місці, тому з досягненням результату у них можуть виникнути серйозні проблеми.

Орієнтовні склади

Нідерланди: Бейлоу – Маласія, де Лігт, де Врей, Думфріс – Клаассен, де Йонг, Вейналдум - Бергвейн, Депай, Бергейс.

Туреччина: Чакир – Мюлдюр, Айхан, Сеюнджю, Челік – Язиджі, Кекчю – Чалханоглу, Ундер – Їлмаз, Унал.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі команда ван Гала легко досягне своєї мети у результативному матчі. Нашою ставкою буде позиція – Нідерланди переможуть і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.15 за лінією Parimatch.

7 вересня, вівторок

Нідерланди – Туреччина
Амстердам. «Йохан Кройфф Арена». 21:45
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.