Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
1446
0

Україна U-21 – Вірменія U-21. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч кваліфікації чемпіонату Європи-2023

Україна U-21 – Вірменія U-21. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
УАФ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч відбору чемпіонату Європи 2023 U-21 між командами Україна U-21 та Вірменії U-21.

«В Україні завжди були, є і будуть рости молоді, футбольні таланти, оскільки ми дуже футбольна країна і нація. Підготовці резерву у нас приділяється підвищена увага. Це дуже здорово!

Не так давно збірна України U-20 під керівництвом Олександра Петракова стала чемпіоном світу. Вони показали шлях, по якому необхідно слідувати їхнім послідовникам, як гравцям, так і тренерам. І наша молодіжна збірна здорово стартувала в новому відбірковому циклі кваліфікації Євро, обігравши в гостях з рахунком 1:0 збірну Сербії – одного з основних конкурентів по групі поряд з Францією. Переможним голом на 14-й хвилині відзначився півзахисник «Металіста 1925» Діма Криськів після пасу Кості Вівчаренка. Тренерський штаб молодіжки, очолюваний Русланом Ротанем, звичайно, провів велику селекційну роботу і відповідну підготовку, відібравши кращих на їхню думку, на даний момент, кандидатів до збірної.

Немає сенсу конкретизувати персоналії, адже молодості властиво емоційно все сприймати і реагувати. Важливо розуміти, що інтереси команди завжди значно вище своїх особистих інтересів, тим більше, що це збірна всієї країни. Деякі хлопці вже тренувалися і навіть перебували в складі національної збірної, в тому числі і на Євро. До речі, це Георгій Судаков. Деякі вперше запрошені в молодіжку, але дуже важливо завжди бути єдиним колективом, який прагне до максимального результату.

Ми приймаємо вдома талановиту молодь збірної Вірменії, які обіграли Фарери (2:0) і поступилися Фарерам (0:2). Традиційно вірменські футболісти дуже швидкі і координовані. Вони ще високотехнічні, з хорошим контролем м'яча і оригінальним дриблінгом. Вірменські футболісти значно краще грають на атаку, ніж на оборону. Звичайно, тренерський штаб нашої збірної вже детально ознайомив своїх підопічних з командою Вірменії, виробивши план на гру. Такі технічні команди бажано високо пресингувати, нав'язувати активну боротьбу, максимально агресивно починати гру, щоб досягти бажаного результату.
Перед жовтневим виїздом до Франції нам необхідно обов'язково виграти цей матч. Давайте підтримаємо наших хлопців», – сказав Грозний.

Матч Україна U-21 – Вірменія U-21 відбудеться 7 вересня. Початок зустрічі – о 19:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.