Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 07 вересня 2021, 22:25
2406
0

Боснія і Герцеговина - Казахстан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч кваліфікації чемпіонату світу

| Оновлено 07 вересня 2021, 22:25
2406
0
Боснія і Герцеговина - Казахстан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Sportingpedia

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу-2022 Боснія і Герцеговина - Казахстан.

«Україна з Францією і Казахстаном зіграла по два матчі. Ми ці команди дуже детально аналізували. Тепер давайте уважно придивимося до боснійців. Боснія з Францією вже також зіграла два матчі. Удома вони програли 0:1, а у Франції поєдинок завершився внічию 1:1. Також Боснія в гостях зіграла 2:2 з Фінляндією. Боснійці двічі зіграли внічию і раз програли. У них непогані шанси боротися за друге місце. Я впевнений, що Франція буде першою.

Боснійці йдуть 58-ми в рейтингу ФІФА. Їх очолює болгарський фахівець Івайло Пєтєв. Він з січня 2021 року прийняв збірну Боснії. Раніше він тренував в Болгарії «Лудогорець» і «Левскі». На Кіпрі він працював з «АЕЛом» і «Омонією», в Хорватії очолював загребське «Динамо», а також польську «Ягеллонію». Крім того, він працював зі збірною Болгарії з 2014-го року по 2016-й.

Виділю в збірній Боснії її лідерів. Це воротар Ібрагім Шехіч з «Коньяспора». Резервний воротар боснійців Нікола Василь з «Санкт-Паулі». Він нам дуже добре знайомий по іграх за «Зорю». З захисників виділю Сеада Колашинаца з «Арсеналу». А Міралем П'яніч представляє «Барселону», хоча зараз орендований «Бешикташем». А форвард Едін Джеко недавно перейшов з «Роми» в «Інтер». Він у свої 35 років дасть фору молодим. Я спеціально в кожній лінії виділив лідерів. Боснія вміє грати в футбол дуже пристойно.

Після нічиї з Францією Боснія в спарингу обіграла Кувейт з рахунком 1:0. Але основні гравці не брали участь в цьому поєдинку. Вони готуються до матчу з Казахстаном, у якого також два очки в активі. Обидві збірні хочуть виграти. Вигравши цей поєдинок, команда набирає п'ять очок, наздоганяючи нас і фінів. Я вважаю, що нам було б непогано, якби Боснія і Казахстан зіграли внічию.

Ми всі переконалися в силі казахстанської збірної. Обидві команди розуміють, що перемога в цьому матчі дає їм шанс поборотися за путівку на мундіаль. Матч буде дуже складний, буде дуже багато боротьби і мало гольових моментів. Боснійці на чолі з Джеко в атаці будуть нервувати, оскільки Казахстан буде грати в три центральні захисники і будуть вигравати все повітря, незважаючи на те, що Джеко високий. У Казахстану теж високі футболісти, які вміють вгорі грати. Казахстан швидко переходить в атаку, грати він вміє.

З інтересом поспостерігаємо за цією грою. Ці збірні грають два матчі поспіль між собою. А потім з Боснією у збірної України два матчі! Ніхто не хоче втрачати очки. Все дуже цікаво і непередбачувано. Україні потрібно виграти всі три матчі і бажано, щоб суперники втрачали очки. Потрібно завжди залишатися оптимістами і сподіватися на краще», - сказав Грозний.

Матч Боснія і Герцеговина - Казахстан відбудеться 7-го вересня. Початок зустрічі о 21:45.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вацко прокоментував конфлікт Зінченка та Реброва
Футбол | 03 липня 2024, 20:28 8
Вацко прокоментував конфлікт Зінченка та Реброва

Відомий коментатор різко висловився про цю новину

Леоненко порадив 2 ветеранам закінчити кар'єру в збірній України
Футбол | 04 липня 2024, 11:11 9
Леоненко порадив 2 ветеранам закінчити кар'єру в збірній України

Віктор вважає, що Ярмоленко та Степаненко мають звільнити місце молодим

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.