Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 07 вересня 2021, 21:07
3671
2

Франція - Фінляндія. Прогноз і анонс на матч відбору на ЧС-2022

Поєдинок прямих конкурентів збірної України

| Оновлено 07 вересня 2021, 21:07
3671
2
Франція - Фінляндія. Прогноз і анонс на матч відбору на ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 7 вересня збірна Франції в черговому матчі відбору на чемпіонат світу-2022 прийме Фінляндію. Поєдинок буде дуже цікавий для українських любителів футболу, адже його результат може дуже серйозно вплинути на шанси команди Олександра Петракова продовжити боротьбу за потрапляння на чемпіонат світу в Катарі.

Франція

Збірна Франції представлення в принципі не потребує, так ще й зовсім недавно, 4 вересня в Києві грала з Україною. Команда Дідьє Дешама зараз лідирує у відбірковій групі D, але, таке враження, що, слідом за Україною, нічийним синдром наздогнав і чемпіонів світу: перед нічиєю в Києві вона також вдома не зуміли обіграти Боснію і Герцеговину - нічия 1:1. І подальше розтринькування очок може поставити під сумнів перше місце Франції в цій відбірковій групі.

За підбором виконавців французи залишаються найсильнішою збірною світу, проте останнім часом доводити свою перевагу на футбольному полі їм стає все важче. Після невдалого виступу на Євро-2020 в матчах кваліфікації на чемпіонат світу французи далі не вражають. І зараз в країні вже почали всерйоз говорити про можливу відставку головного тренера команди Дідьє Дешама - незважаючи на його авторитет в команді, знаходити мотивацію своїм зірковим підопічним йому стає все важче.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Фінляндія

Збірна Фінляндії зараз йде другою у відбірковій групі, незважаючи на те, що команда Маркку Канерви на даний момент провела всього три матчі. Від Франції фіни відстають всього на чотири бали - за втраченими очками вони навіть вище за чемпіонів світу. Тому, будь-який результат крім перемоги Франції в майбутньому матчі може раптово створити інтригу в боротьбі за пряму путівку на чемпіонат світу.

Для фінів це буде другий матч у вересневому блоці матчів відбору на ЧС-2022. Після двох нічиїх у березні і виступів на Євро-2020 підопічні Канерви 4 вересня дали Україні урок того, як треба обігрувати аутсайдера групи, збірну Казахстану - перемога 1:0. Єдиний гол в матчі на 60-й хвилині забив Йоел Пох'янпало.

Історія зустрічей

Майбутній матч буде ювілейним, десятим в історії протистоянь Франції і Фінляндії. З 9 попередніх Франція виграла 8, а Фінляндія - лише один матч. Але саме цей, переможний для фінів матч, був останнім на даний момент в історії протистоянь цих команд. 11 листопада 2020 року фіни сенсаційно обіграли Францію 2:0 в гостях в товариському матчі. Різниця забитих і пропущених голів в цьому протистоянні також на користь Франції - 18-5.

Прогноз на протистояння

Ще одна втрата очок може поставити під сумнів перше місце французів в групі. Французи усвідомлюють серйозність ситуації, і, ризикнемо припустити, ще однієї осічки не допустять. Наша ставка - перемога Франції, коефіцієнт 1,18.

7 вересня, вівторок

Франція – Фінляндія
Ліон. Стадіон «Groupama Stadium». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітр - Деніз Айтекін (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину
Футбол | 26 квітня 2024, 20:55 3
Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину

В УАФ вирішили відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 19
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Denmark1107
Ну, тут без питань. За перемогу французів, і бажано в 3-4 м'ячи.
А казахам також за нічієчку зачепитись.