Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 06 вересня 2021, 19:31
2470
0

МИХАЙЛЕНКО: «Вразило, як надійно збірна України зіграла в обороні»

Спеціаліст – про нічию команди Олександра Петракова з Францією

| Оновлено 06 вересня 2021, 19:31
2470
0
МИХАЙЛЕНКО: «Вразило, як надійно збірна України зіграла в обороні»
УАФ

Екс-гравець національної збірної України Дмитро Михайленко висловився після матчу відбору на ЧС-2022 Україна - Франція (1:1).

«Я був присутній на матчі в Києві та отримав задоволення від побаченого. Звичайно, перш за все, стежив за діями українських футболістів. Після поєдинку я чув коментарі деяких експертів, які стверджували, що якби господарі задіяли інших виконавців, які опинилися в запасі, то зіграли б краще. Я вважаю, що оскільки наші не програли чемпіонам світу, то тренер Олександр Петраков не помилився зі складом і обрав правильну тактику. Мені сподобалася ігрова дисципліна, практично безпомилкова гра в обороні. І це були ніякі не «автобуси» біля своїх воріт, а чітко відпрацьовані дії з підстраховкою, з опікою розпасовника французів Поля Погба, з блискавичним переходом в наступ завдяки активності флангових гравців. На мій погляд, перший тайм у виконанні збірної України за цілісністю, виконанням тренерської установки один з кращих за останній час.

Чому ініціатива після перерви перейшла до французів? Їм потрібно було рятуватися, вони змінили тактичну розстановку, стали частіше відкриватися за спини нашим захисникам. Саме в цей невдалий для господарів відрізок, гості й вирівняли становище. Однак наші не запанікували, порадували концентрацією і, принаймні, на нічию награли.

Я впевнений, що в останніх поєдинках Олександр Петраков буде продовжувати використовувати трьох центральних захисників, звичайно, можливі певні модифікації в залежності від сильних і слабких сторін чергових суперників.

До речі, наступний візаві - фіни також грають з трьома стоперами, тому цікаво буде поспостерігати, якими сюрпризами постараються здивувати один одного Петраков і його колега з країни Суомі. Але це буде в жовтні, а поки віддамо належне нашим футболістам, які дали бій чемпіонам світу».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.