Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 06 вересня 2021, 12:57
1476
1

Матеус ПЕЙШОТО: «Чим більше заб'ю, тим краще для мене і Металіста»

Бразильський форвард «Металіста» прокоментував свій дубль у ворота «ВПК-Агро»

| Оновлено 06 вересня 2021, 12:57
1476
1
Матеус ПЕЙШОТО: «Чим більше заб'ю, тим краще для мене і Металіста»
ФК Металіст. Матеус Пейшото

У матчі з «ВПК-Агро» (2:0) нападник «Металіста» Матеус Пейшото оформив свій перший дубль в українському футболі. Після закінчення поєдинку бразильський легіонер поділився емоціями від гри і розповів про свою адаптацію до місцевих погодних умов.

- Матеус, чотири матчі в Україні — п'ять голів. Задоволений першими іграми за «Металіст»?
- Дуже радий, тому що, як я вже говорив, завдання №1 для нападника — забивати в кожному матчі. На цей раз вдалося відзначитися двічі. Але, в першу чергу, дякую хлопцям, тренерському штабу за такий колектив. Завдяки їм відчуваю себе комфортно на футбольному полі. Плюс атмосфера на стадіоні! Моя сім'я недавно прилетіла в Україну, тому неділя стала для мене днем ​​подвійних емоцій. Головне, що забив. Завдання ніхто не міняв: чим більше заб'ю — тим краще для мене і тим краще для «Металіста». Будемо працювати, працювати і ще раз працювати, щоб продовжувати забивати в кожному матчі.

- Ти говориш, команда допомогла в адаптації. А до погоди в Україні вже звикаєш?
- Я з міста, де в Бразилії найспекотніше, з Ріо-де-Жанейро. Але останнім часом грав на півдні Бразилії, а там буває холодно, як тут. Навіть перед цим матчем всі хлопці були у теплому одязі, а я вийшов на розминку в футболці і шортах. Всі сміялися, мовляв, вже звик до України, а я кажу: «Так». Я півроку грав на півдні Бразилії, і там теж холодна погода. Думаю, все буде нормально. У свій вихідний я їздив у магазин, купував теплий одяг, щоб не замерзнути. Але, повторюся, найважливіше — на футбольному полі. За його межами у нас хороший колектив, є люди, які мене підтримують. Ніяких проблем.

Наступний матч «Металіст» знову проведе у Харкові. У неділю, 12 вересня, суперником харківської команди буде «Краматорськ». Початок гри о 18:45.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
Пейшото - будущая звезда украинского футбола.