Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 06 вересня 2021, 12:50
1231
1

Володимир МИКИТИН: «Це був один з найкращих поєдинків нашої збірної»

Спеціаліст – про нічию з Францією

| Оновлено 06 вересня 2021, 12:50
1231
1
Володимир МИКИТИН: «Це був один з найкращих поєдинків нашої збірної»
dynamo.kiev.ua. Володимир Микитін

Збірні України та Франції не визначили переможця в поєдинку відбіркового циклу чемпіонату світу (1:1).

Екс-захисник національної збірної України Володимир Микитин розповів, що йому сподобалося в діях підопічних Олександра Петракова і на усунення яких недоліків потрібно звернути увагу.

«На мій погляд, це був один з найкращих поєдинків нашої збірної останнім часом. Важливо, що наші намагалися грати швидко, м'яч практично не затримувався в середній зоні, було багато вертикальних передач, що свідчило про прагнення господарів шукати найкоротші шляхи до володінь чемпіонів світу. Я вважаю, що наші хлопці награли на нічию, більш того, з позиції сили, і були ближчими до перемоги, ніж французи.

Що турбує? Далеко не завжди надійні захисники, є проблеми з підстраховкою, іноді вони не передбачають хід подій на полі. Так не повинно бути: якщо тобі довірили місце в обороні, то, принаймні, ти не повинен дозволяти себе обігрувати один в один. Тут є ще над чим працювати.

Хоча рівень підготовки продемонстрований підопічними Олександра Петракова в поєдинку з французами дозволяє сподіватися, що вони можуть в матчах, що залишилися домогтися максимального результату. Однак це, дійсно, саме той випадок, коли все залежить від них самих», - сказав Микитин.

Нагадаємо, що національна збірна України у своїй відбірковій групі посідає третє місце, набравши п'ять очок.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
victorpolo
если тебе доверили место в обороне, то, по крайней мере, ты не должен позволять себя обыгрывать один в один.
----------------------
Современный футбол заставляет рисковать, обыгрывать (даже вратари сейчас частенько участвуют в этом), начинать атаки острыми пасами и т.д. Если "надежно" выбивать мяч за ближайшие пределы поля - это усложнит в разы задачу забить гол! Автобус, если кратко!
Другое дело, что в хороших командах защитники чувствуют друг друга с полувзгляда, и если один начал обводить или финтить, то ближайший партнер уже должен быть готов к возможной обрезке! Думаю, об этом хотел сказать Никитин!
А в целом - спасибо нашим футболистам за самоотдачу и достойную игру с французами! Не было ощущения "лишь бы продержаться"!!! Даже немного осадочек остался, что всего лишь ничья! )))