Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Сімона ХАЛЕП: «Це був чудовий матч у виконанні Світоліної»

Екс-перша ракетка світу задоволена своєю грою, але дуже втомилася

Сімона ХАЛЕП: «Це був чудовий матч у виконанні Світоліної»
Getty Images / Global Images Ukraine. Сімона Халеп

Румунська тенісистка Сімона Халеп прокоментувала поразку в матчі четвертого кола US Open проти українки Еліни Світоліної.
 
«Це був непростий матч, Еліна відіграла дуже добре і стабільно, вона мало помилялася і добре пересувалася кортом. Це був чудовий матч з її боку, віддаю їй належне. З мого ж боку було багато невимушених помилок, я занадто багато поспішала. Якби я була більш терплячою, було б краще. Я трохи втомилася. Перед матчем були нерви, і це нормально. Але з турніру я взяла тільки позитив.
 
Я відчувала втому після трьох зіграних матчів, тому і переживала напередодні цієї зустрічі. Але я задоволена своєю грою і тим, як я себе почуваю. Без травм і болю. Це найважливіше для мене. Зараз мені треба відпочити і час, щоб подумати, що мені потрібно зробити для перемоги в нашому наступному матчі. Еліна зіграла дуже багато матчів цього року, тому її впевненість зараз на високому рівні.
 
Далі я планую вирушити додому і відпочити. Мені потрібно поспілкуватися зі своїми лікарями і командою, а потім ми вирішимо, що робити далі. Моя мета - ще зіграти цього року, але я хочу захистити себе. Якщо тіло скаже мені, що необхідно взяти паузу, я його послухаю», - сказала Халеп.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.