Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:29
1279
0

Бельгія - Чехія. Прогноз і анонс на матч відбору ЧС-2022

Бельгійці вдома спробують відігратися за гостьову нічию.

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:29
1279
0
Бельгія - Чехія. Прогноз і анонс на матч відбору ЧС-2022
UEFA / автор невідомий

У неділю, 5 вересня, в Брюсселі на стадіоні короля Бодуена відбудеться матч кваліфікації чемпіонату світу 2022 року, в якому збірна Бельгії прийме збірну Чехії. Стартовий свисток у матчі пролунає о 21:45 за Києвом.

Бельгія

 

Команда Роберто Мартінеса є одноосібним лідером групи Е еврокваліфікаціі, та впевнено рухається до завоювання єдиної від групи прямої путівки на мундіаль у Катарі. Після чотирьох зіграних матчів в її активі 10 очок. Це на три пункти більше, ніж у Чехії, яка займає друге місце, провівши також 4 зустрічі. І відразу на 7 очок більше, ніж у збірних Уельсу та Білорусі, які зіграли, відповідно, 2 та 3 матчі.

Бельгійці стартували з домашньої перемоги 3:1 над валлійцями, після чого на виїзді розійшлися миром 1:1 з чехами. Далі «червоні дияволи» відзначилися двома великими виграшами, розбивши спочатку Білорусь вдома 8:0, а після цього Естонію 5:2 на виїзді.

Нагадаємо, на літньому Євро-2020 бельгійці дійшли до чвертьфіналу, де поступилися 1:2 майбутнім тріумфаторам турніру - італійцям. У групі підопічні Мартінеса здобули три перемоги (Росія - 3:0, Данія - 2:1, Фінляндія - 2:0), а у 1/8 фіналу вибили з розіграшу збірну Португалії, перемігши 1:0.

Чехія

 

Підопічні Ярослава Шилгави ще залишаються в боротьбі за перемогу у відбірковій групі ЧС-2022. Поки вони позаду бельгійців, але можуть свої шанси підвищити, якщо у майбутньому матчі переможуть.

Боротьбу у кваліфікації вони почали з перемоги 6:2 над Естонією на її полі, після чого зіграли на своєму полі внічию 1:1 з Бельгією. Розчарування спіткало команду у третьому матчі - на виїзді її з рахунком 1:0 обіграла збірна Уельсу. Ці матчі були зіграні наприкінці березня поточного року. А вже у вересневій серії чехи відзначилися домашньою перемогою над білорусами - 1:0.

Між березневими та вересневими матчами у відборі команда Чехії встигла стати чвертьфіналістом Євро-2020, як і збірна Бельгії. У групі євротурніру хлопці Шилгави виграли у Шотландії (2:0), поділили очки з Хорватією (1:1) та поступилися Англії (0:1). У 1/8-й вони сенсаційно переграли Нідерланди (2:0), а ось у 1/4 фіналу не знайшли управу на данців - 1:2.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що збірна Бельгії в цьому матчі здобуде перемогу. Нашої ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.44 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

Бельгія: Куртуа - Алдервейрелд, Денайєр, Мехеле, Кастань, Вітцель, Ванакен, Карраско, Троссард, Е. Азар, Лукаку.

Чехія: Вацлік - Цоуфал, Кудела, Челюстка, Боріл, Крал, Соучек, Янкто, Барак, Гложек, Шик.

5 вересня, неділя

Бельгія - Чехія
Брюссель. Стадіон короля Бодуена. 21:45
ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.