Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 06 вересня 2021, 03:27
882
0

Іспанія – Грузія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Фаворити групи не можуть дозволити собі ще одну похибку

| Оновлено 06 вересня 2021, 03:27
882
0
Іспанія – Грузія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу
twitter.com/SeFutbol

У неділю, 5 вересня, у Бадахосі на стадіоні «Нуево Вівер» відбудеться матч п'ятого туру европейської кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, у якому зіграють збірні Іспанії та Грузії. Стартовий свисток португальського арбітра Тіагу Мартінша з Оейраша прозвучить о 21:45 за київським часом.

Іспанія

Вереснева частина відбіркового раунду для колективу Луїса Енріке почалася з доволі важкої гри проти Швеції на її полі, за підсумками якої «Фурія Роха» остаточно втратила лідерство групі з п'яти команд, яка не здавалося для неї аж надто складною. Однак, як і під час стартової похибки проти Греції (1:1) або тієї ж першої гри проти Швеції на Євро-2020 (0:0), іспанські футболісти не показали властивого їм футболу. Що характерно, навіть із такими результатами Іспанія абсолютно не втратила шанси на вихід у наступний раунд навіть із першої позиції, бо гра у відповідь проти Швеції для неї ще тільки попереду.

Ключовими проблемами колективу Луїса Енріке на поточний момент є довга зміна поколінь, відсутність яскраво виражених лідерів у колективі, а також властивий цій збірній командний футбол, із яким нерідко вдається впоратися суперникам. Особливо детально спостерігати за нестабільністю збірної Іспанії можна було спостерігати на прикладі Карлоса Солера, який дебютував на національному рівні в минулій грі. Півзахисник примудрився організувати гол у чужі і свої ворота буквально за лічені хвилини – ось у такому стилі і грає «Фурія Роха» в сучасних реаліях.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Грузія

Що стосується колективу Віллі Саньоля, то для нього відбірковий цикл вже можна вважати невдало завершеним достроково. «Хрестоносці» були змушені стартувати матчами проти явних фаворитів квінтету в особі Швеції (0:1) і Іспанії (1:2), прогнозовано не набрали очок, за підсумком чого зараз розмірковують над думками лише про те, як би швидше полишити останню сходинку в турнірній таблиці.

До того ж, на вересневу частину кваліфікації не поїхав явний лідер національної команди Хвіча Кварацхелія, який вже давно переріс рівень казанського «Рубіна», за який на поточний момент виступає, проте так і не зробив перехід до нового клубу вищого рівня минулого трансферного вікна. Із іншого боку, добре знайомий нам Георгій Цітаїшвілі навряд чи б міг отримати можливість дебютувати в складі своєї нової національної команди під час поточної фази відбіркового циклу.

Орієнтовні склади

Іспанія: Симон – Альба, Ляпорт, Гарсія, Аспілікуета – Солер, Бускетс, Коке – Торрес, Мората, Траоре.

Грузія: Лорія – Араз, Кашия, Хочолава, Чабрадзе – Абурджанія, Канкава – Джігаурі, Казаїшвілі, Цітаїшвілі – Квілітая.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в прийдешній грі іспанці повинні відходити від серії поразок з упевненою перемогою. Нашою ставкою буде позиція – Іспанія переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.60 за лінією Parimatch.

5 вересня, неділя

Іспанія – Грузія
Бадахос. «Нуево Віверо». 21:45
Арбитр: Тіагу Мартінш (Оейраш, Португалія)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Челсі навряд чи продасть Мудрика, але є важлива умова
Футбол | 26 квітня 2024, 14:14 2
Джерело: Челсі навряд чи продасть Мудрика, але є важлива умова

Гравцеві важливо показати себе на фініші сезону

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.