Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 сiчня 2023, 03:09
487
0

Герої Гарі Потера, Гри Престолів і Відьмака у Києві

Чим здивує Parimatch Ukraine гостей фестивалю Comic Con Ukraine 2021

| Оновлено 25 сiчня 2023, 03:09
487
0
Герої Гарі Потера, Гри Престолів і Відьмака у Києві

Вже цього вікенду, 4-5 вересня, пройде міжнародний конвент сучасної поп-культури Comic Con Ukraine 2021 на території Арт-заводу Платформа. Фестиваль став вже традиційним для України, організатори кожного року збирають фанатів поп-культури: коміксів, фільмів, відеоігор, настільних ігор, фантастики тощо. Саме на фестивалі кожен прихильних може відчути себе героєм як коміксу, так і улюбленої гри, адже може прийти в образі свого героя.

Фестиваль започаткували у 2018 році й швидко набрали обертів, і вже цього року фестиваль подарує можливість послухати та поспілкуватись із зірковими всесвітньовідомими гостями: Марк Дакаскос (актор: Від колиски до могили, Джон Вік 3), Наталія Тена (акторка: Гаррі Поттер, Гра Престолів, Мандалорець), Анна Шеффер (акторка: Гаррі Поттер, Відьмак), Річард Морган (автор серії книжок "Видозмінений вуглець"), Гелена Манковська (модель Леді Дімітреску з гри Resident Evil: Village).

Цього року компанія Parimatch Ukraine підготувала аж дві зони для гостей фестивалю. Let’s Play – зона для фанатів спорту, де будуть проходити основні спортивні змагання фесту і з’являться тематичні фотозони. Зона Король гори - з інтерактивною грою і кіберспортивними змаганнями з дисциплін Dota 2 та CS:GO. Відповідно, 4 вересня пройдуть змагання з Dota 2, а 5 вересня з CS:GO. Учасниками можуть стати всі гості фестивалю.

«Ми у Parimatch Ukraine любимо не лише спорт. Ми - фанати розваг! Тому ми дуже активно слідкуємо і підтримуємо всі активні події у світі культури, музики, кіберспорту і активного відпочинку. Comic Con Ukraine - це не просто фестиваль, це вже соціальне явище, яке обєднало навколо себе тисячі фанатів відео ігор, коміксів, фільмів, косплеїв. Це не новий досвід для нас, адже у 2019 році ми стали партнерами Comic Con Ukraine та представляли свою WOW-зону, яку відвідав навіть Конор Макгрегор. Ми як entertainment компанія готові дивувати гостей і вже цього року будемо вражати одразу двома проектами в межах Comic Con Ukraine 2021» - розповів Павло Кожухар, директор з розвитку Parimatch Ukraine.

Два фестивальних дні пройдуть в насиченому форматі: K-POP Cover Dance Battle, шоу косплеєрів, розважальні стенди, комікси та лекції, а також розіграш компьютера у зоні Let’s Play від Parimatch Ukraine. Шукайте квитки на офіційному сайті та на сайтах квиткових операторів.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Global Esports Tour Rio. Monte поступилися OG і вилетіли з турніру
Кіберспорт | 20 квітня 2024, 06:50 0
Global Esports Tour Rio. Monte поступилися OG і вилетіли з турніру

Українська команда залишила турнір Global Esports Tour Rio

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.