Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 05 вересня 2021, 00:50
485
0

Дерек Брансон – Даррен Тілл. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний бій турніру UFC Fight Night 191 в Ентерпрайзі, Невада

| Оновлено 05 вересня 2021, 00:50
485
0
Дерек Брансон – Даррен Тілл. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Спочатку поєдинок середньоваговиків Брансона і Тілла повинен був очолити івент UFC 14 серпня, проте весь турнір вирішено було скасувати.

№5 рейтингу Дерек Брансон (22-7) набрав хороший хід, ветеран йде на серії з чотирьох перемог. У 2019 він виграв за очками у Еліаса Теодору та Іена Хайніша, у 2020-му - нокаутом в 3-му раунді у Едмена Шахбазяна, і у березні 2021-го пройшов упевненим суддівським рішенням в п'яти раундах Кевіна Холланда.

№7 рейтингу Даррен Тілл (18-3-1) в останніх чотирьох боях перемагав лише одного разу. Після поразок Тайрону Вудлі в титульному бою сабмішном і Хорхе Масвідалю нокаутом Тілл вирішив піднятися з напівсередньої в середню вагу. У листопаді 2019 року в новій старій категорії англієць насилу виграв за очками у Келвіна Гастелума, але у липні 2020 року Тілл знову програв - за підсумками п'яти раундів колишньому чемпіонові UFC Роберту Віттакеру. З тих пір через травми Тілл не виступав.

Прогноз на бій

Тілл може мати відчутну перевагу в стійці над суперником, незважаючи на те, що той є непоганим ударником. Брансон може становити загрозу для Тілла для рахунок свого потужного удару і борцівських навичок.

Тілл здатний утримати Брансона на дистанції, щоб довести бій до своєї перемоги суддівським рішенням. Брансон - «пробитий» боєць, 5 поразок нокаутом з 7, проте Тілл в UFC давно не демонстрував свою нокаутуючу потужність, яка у нього точно присутня.

Прогноз – перемога Тілла за очками

Бій відбудеться 5 вересня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на «UFC Apex» і стане головним на турнірі UFC Fight Night 191. Орієнтовний початок бою - 01:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

 

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.