Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 вересня 2021, 17:50
8206
2

Україна – Франція. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч відбору ЧС-2022

| Оновлено 04 вересня 2021, 17:50
8206
2
Україна – Франція. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
УАФ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу 2022 Україна – Франція:

«Є така фраза: «Від любові до ненависті один крок». Якби матч з Казахстаном закінчився перемогою України, то всі в унісон співали б дифірамби нашій команді. А зараз ллється тільки критика і образи. Шукають крайніх, у всьому бачать негатив. Такий підхід не зовсім правильний. Дейл Карнегі казав: «Навчіться жити у відсіку сьогоднішнього дня, так як вчорашній день вже не повернути, а майбутнє ще не настало». Можна скільки завгодно шкодувати про чотири втрачені очки в двох матчах зі збірною Казахстану, роблячи акцент на помилки в обороні і нереалізацію в атаці. А можна згадати позитив в цих матчах, якого було значно більше. Глибоко помиляються ті, хто дорікають гравцям в недооцінці суперника або у відсутності максимальної самовіддачі. Запевняю вас: це зовсім не так. Всі без винятку горять бажанням грати через рік на чемпіонаті світу в Катарі. Але іноді так складаються обставини. Я про це знаю не з чуток. Зрозумійте: у нас немає іншої збірної. І ми всі повинні її підтримувати. Критикувати, не відповідаючи за результат – доля слабких людей, а ось підтримати збірну в дуже складний період – це справжній патріотизм і позитивний посил всьому колективу.

Краще давайте згадаємо позитив, пов'язаний зі збірною. Це вихід у чвертьфінал Євро. Ми знаходимося в вісімці кращих команд Європи. Це об'єднало всю країну. А також виділю перемогу над чемпіоном Європи збірної Португалії, над збірною Іспанії, розгромну перемогу 5:0 над Сербією і багато іншого. Зараз для України новий виклик – вийти на чемпіонат світу. І все одно реальні шанси для цього є. Важливо нам всім бути разом і тоді дійсно можна досягти бажаного результату. Так, ми зіграли чотири матчі внічию, але, обігравши збірну Франції вдома, ситуація значно покращиться. Не потрібно думати, що це нереально. Важливо в це вірити. 15 листопада 2013 року року саме на «Олімпійському» в Києві ми виграли у французів 2:0. Чому ми не можемо це зробити зараз? Так, французи – чемпіони світу, але у них теж є свої проблеми. Вони поступилися Швейцарії в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Франція не виграє вже чотири матчі поспіль. Вони зіграли 1:1 з Угорщиною і Боснією, а також 2:2 з Португалією і 3:3 зі Швейцарією. Вони пропустили в кожному з цих матчів. Вдома Франція не обіграла і Україну, і Боснію. Два матчі завершилися внічию 1:1.

У французів є серйозні кадрові втрати. Через дискваліфікацію поєдинок пропустить Жюль Кунде з «Севільї», але це невелика втрата для Франції. Позитивний тест на коронавірус здав Олів'є Жиру з «Мілана». Це втрата. Через травми матч пропустять Канте, Мбаппе і Толіссо. А це вже провідні футболісти збірної Франції. Але це проблеми французів. У збірної України свої складності. А саме втрачені турнірні очки, дискваліфікація Саші Зінченка і травма Віталія Буяльського. Але одним матчем все можна змінити на краще.

Немає сенсу гадати зі складом і тактикою. Це робота тренерського штабу. Впевнений, що ми будемо діяти дуже компактно і організовано. Буде дуже багато боротьби і максимальної самовіддачі в кожному епізоді. Обов'язково будуть можливості для взяття воріт суперника. Необхідно постаратися вичавити максимум з моментів. Ми вже обігрували чемпіонів Європи, а зараз є шанс перемогти чемпіонів світу. Нам всім так хочеться цього! У нас відмінна команда з дуже кваліфікованими футболістами з іменитих клубів. Сьогодні їм потрібна не критика, а наша підтримка, наша допомога і віра в них. Результат можна досягти лише спільними зусиллями. У нас миролюбна група. Тільки французи здобули дві перемоги над Боснією і Казахстаном. Тепер наша черга перемагати. Хочеться, щоб удача була на нашому боці», – сказав Грозний.

Матч Україна – Франція відбудеться 4 вересня. Початок зустрічі – о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Леонид Кантор
Уважаемый, Вячеслав Грозный! Чтобы обыграть французов - надо их удивить, переиграв тактически в каждом тайме используя 5 замен! Если Петраков способен на это - мы не проиграем! Хочу заметить, что Ярмоленко, Малиновский, Зинченко - без игровой практики и они нам не помощники сегодня! Для начала надо удивить соперника - поставив вратарем Ризныка и играть плотно в 3 ц.з. Качараба, Забарный, Сирота + по краям быстрые Тымчик и Мыколенко. В опорной зоне Макаренко с Матвиенко, а в атаке быстрых Цыганков, Шапаренко, Зубков.