Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 04 вересня 2021, 01:57
3871
4

Донбас дебютував в Лізі чемпіонів з поразки в серії булітів

Українська команда поступилася на своєму льоду

| Оновлено 04 вересня 2021, 01:57
3871
4
Донбас дебютував в Лізі чемпіонів з поразки в серії булітів
hcdonbass.com

Донбас дебютував в групі Ліги чемпіонів матчем проти данського Рунгстеда. Це перша гра в єврокубку в історії українського хокею.

Донбас домашні зустрічі буде проводити в київському Палаці спорту, і перша половина гри явно порадувала вболівальників. Господарі контролювали хід поєдинку і в першому періоді реалізували більшість. Правда, маючи ще кілька шансів в чисельній перевазі, команда свої шанси не використала. У тому числі в другій 20-хвилинці Донбас грав 5 на 3.

Це завершилося тим, що суперник використав свою більшість і зрівняв рахунок в середині періоду. Під сирену Рунгстед ​​серйозно насів на ворота Макарова, але кіпер зробив кілька класних сейвів і врятував команду.

На жаль, саме вилучення знову підвело Донбас. У третьому періоді данці оформили ще один гол в більшості і вийшли вперед.

Чесно кажучи, здавалося, що відігратися господарі не зможуть, проте Донбас відбився від нових атак суперника і зрівняв рахунок. Хороший кидок завдав форвард збірної України Олександр Пересунько.

А за три хвилини до кінця третього періоду Донбас отримав 5-хвилинну більшість, але її не використав. Дві хвилини цієї більшості команда відіграла вже в овертаймі, однак і там свій шанс команда не використала. Більш того, не встиг Рунгстед ​​відбитися, як тут же заробив ще одне вилучення. Але і тут Донбас не пробив воротаря суперника.

У підсумку зустріч перейшла в серію булітів, де українська команда не реалізувала жодної спроби і поступилася. Втім, дебют проти непростого суперника можна назвати успішним.

В іншому матчі групи Клагенфурт обіграв Руан в овертаймі. Наступний матч групи Донбас проведе 5 вересня проти Руана.

Ліга чемпіонів. Група G

Донбас - Рунгстед ​​2:3 (по булітах) (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1)

Шайби: 17:07 Медведєв - 1:0, 33:23 Андерсон (Грін, Йенсен) - 1:1, 48:00 Грін - 1:2, 53:49 Пересунько (Морозов, Смерек) - 2:2

Воротарі: Макаров - Колппанен

Турнірна ситуація

1. Клагенфурт - 2
2. Рунгстед - 2

3. Донбас - 1
4. Руан - 1

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Хосе Карерас
Шкода що стільки раз більшість не змогли реалізувати.Сама гра була цікава і тримала в напрузі
Nomad
Это не киевлян бомбить.
Что ещё надо было? Куча большинства почти коту под хвост. Два выхода 1 в 1 и все буллиты мимо. И это гости без ведущих нападающих. С другой стороны - новый уровень, а не первенство Донбасса.
euro2012_za_2012euro
Вот это Лига Чемпионов, понимаешь!!!
Primovocatus
Чей Дворец спорта (Киев, Украина)??? Почему такой рыхлый лёд, что шайба вся в шуге? Электричество экономят или ещё пашут советские холодильники?
А что за студентов прислал Поплавский? Молчаливые и скромные. На свои бы концерты таких приводил.) А так всё хорошо. Блин по-киевски вышел комом. Но это же не котлеты.