Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 03 вересня 2021, 17:42
52666
67

Андрій ПЯТОВ: «Дехто не розуміє, що мені влучили в мертву зону»

Воротар збірної України - про матчі відбору ЧС-2020

| Оновлено 03 вересня 2021, 17:42
52666
67
Андрій ПЯТОВ: «Дехто не розуміє, що мені влучили в мертву зону»
УАФ. Андрій Пятов

Воротар збірної України Андрій Пятов поділився очікуваннями від матчу відбору ЧС-2022 против Франції. 
 
«У матчі з Казахстаном у багатьох моментах не вдавалося зіграти так, як хотілося. Помилки були як індивідуальні, так і технічні, і тактичні. Бувають такі поєдинки. Якщо не забиваєш ти, то забивають тобі. Якби після першого голу таки вдалося відзначитися вдруге й утретє, усе склалося б по-іншому. А так — десь розслабилися, десь не дотрималися, десь не забили, і це призвело до такого результату. 
 
Статистика на нашу користь — це справа така. Слід реалізовувати свої шанси. У когось буває два моменти, і він двічі забиває, а в когось і 10 — і теж двічі. Це футбол, і тут прямої логіки не буває. За це його й люблять, адже ця гра непередбачувана. Ми маємо зробити висновки й рухатися далі, адже поки що все ще в наших руках. Якщо все правильно проаналізуємо, я думаю, результат прийде.
 
Щодо пропущених м'ячів у матчі з Казахстаном — у мене є тренер воротарів, є головний тренер. Вони оцінюють мою гру. Але скажу, що ті удари були зовсім не легкими, незважаючи на те, що в ближній кут. Звичайно, не буває м'ячів, що не беруться, і воротар мав іх відбивати. Так, я міг десь краще зіграти, але... Знаєте, знав би, куди будуть бити, стояв би саме там! А він влучив мені в мертву зону, це розумію й я, і тренери. Люди деякі не розуміють, але нічого. Я до цього звик. 
 
Тут була ціла низка помилок. Необов'язково все вішати на когось одного. Усе пішло починаючи з наших нападників, з усієї ситуації. Там виконували аут — чому не стати вище, чому не накрити суперника? Далі програли боротьбу — ціла низка всього. Звичайно, усі бачать винними останніх, хто не втримав суперника й хто пропустив. Треба глибше розбиратися, і тренери це знають, і команда розуміє. Це колективна відповідальність. Ми ж не кажемо, у скількох моментах ми не забили, мовляв, наступного разу. А в нас, воротарів, права на помилку немає.
 
Наразі ми готуємося до Франції, ідуть теоретичні заняття. Переглядаємо матчі триколірних, той же останній — із Боснією і Герцеговиною, де вони зіграли — 1:1. І ми також із ними зіграли з таким рахунком. Їхніх футболістів знає весь світ. Ми в курсі, приблизно як вони грають. Будемо пильними, закриватимемо їх, підстраховуватимемо, а в нас момент точно буде. Усе ж таки граємо в себе вдома, перед своїми вболівальниками. Думаю, наш стадіон нам допоможе. Ми маємо бути єдиним цілим», – сказав Пятов.
 
4 вересня збірна України проведе свій п'ятий матч відбору ЧС-2022. У Києві на НСК «Олімпійський» синьо-жовті зіграють із французами (21.45). 

Україна - Франція. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 67
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Петров
В принципе, удары были неберущиеся, теоретически он мог сделать шаг на встречу, но тогда соперник имел возможность пробить низом или поймать на противоходе, рассуждать дело неблагодарное, можно рассказать, что вратарь обязан отбивать любые мячи, но есть научно доказанный факт , 11 -ти метровый удар, нанесённый со средней силой ( примерно со скоростью движения мяча 60-70 км/час) в притирку со стойкой ( независимо от высоты) физически не может отразить ни один человек. А здесь удары наносились с расстояния 3-4 метра и сила удара была явно выше средней, здесь никакая реакция не поможет.
Primovocatus
Тем, кто не шарит, рекомендуется посмотреть гол Кейна в ворота сборной Венгрии.
В рамке стоял кипер РБ Лейпциг. Кейн пробил ему головой как раз между ухом и поднятой рукой. Казалось бы, и рука и голова рядом для отражения мяча. Алэ ж то. Фить..... и в сетке.
Слава Чебан
Второй гол там без шансов вообще, с близи расстрелял, а в первом с полного пробил.. был бы у нас куртуа то может и вытащил бы какой то..
Volk
"Где-то расслабились, где-то не придерживались...", ребята, вы за свою страну играете. После таких слов гнать вас в шею со сборной.
bullyUA
Трудно на коленях отбивать верхние мячи.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
_-AK228
Шансы отбить были при условии попадания мяча в голову... ну тут бы Пятов навряд ли бы до сих пор очухался
roman75zpr
Всё они понимают, просто их объективности мешает антипатия к тебе... Ты же не за их любимую команду играешь
Rusty_Shackleford
На самом деле каждый, кто хоть раз стоял на воротах, согласится с ним. Сила удара, расстояние, с которого он наносился + точка прямо над головой - такое отбить крайне сложно. Если бы хоть один из этих трех факторов не совпал - тогда еще можно было бы выдвигать какие-то претензии.
vladimirpa12
Второй да, а первый должен был брать, по моему, ну, мог взять
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
ТЭО почему обосрамс и не поедем на чм? Ну такое.
Кумыс сложен, тогда можно и на ехать.
А вообще не понятно зачем было вытягивать воротника завершившего карьеру. Есть же Ризнык, Бойко на худой конец. Вот и результат всего этого.
Milan1990
Стоял бы на месте, а не садился на колени, отбил бы оба мяча. Трубин так и сделал бы!
Servicant
С возрастом мёртвая зона у Пятова становится всё больше и больше )
-Funny__Cat-
Андрей ПЯТОВ: «Некоторые не понимают, что мне попали в мертвую зону, причем трижды, я как увидел это так аж присел"
-Funny__Cat-

если мяч не летит прямо в Андрюшу, то он летит в мертвую зону
Віталій Ткачук
Якби один гол пропустив, то це помилка. А тут три в воротарський кут. Ні Бойко, ні Різник таке не пропускали б. Так, Караваєв недограв, але ти повинен тягнути.
lenares85
Это ладно но скажи почему ты не руки поднимаешь, а при ударе падаешь как мешок с гамном ? просто испугался что мяч в лицо попадет вот и все рефлексы сработали , что то летит надо ухилится
pl2012ua
один крок назустріч нападнику, щоб скоротити кути обстрілу - і ось вже мертва зона критично зменшилась. Пятов стояв як пам'ятник, ігрової думки нуль.
ampl7
А он попал мне в мертвую зону...
_________________________________
Только мой бледнолицый друг может дважды наступить на грабли...