Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 03 вересня 2021, 11:53
1790
0

Денис ОЛІЙНИК: «Другий м'яч казахів був дуже образливим»

Український гравець СІКа підбив підсумки нічиєї в поєдинку Казахстан — Україна (2:2)

| Оновлено 03 вересня 2021, 11:53
1790
0
Денис ОЛІЙНИК: «Другий м'яч казахів був дуже образливим»
YLE. Денис Олійник

34-річний український півзахисник фінського СІКа Денис Олійник поділився враженнями про виїзну нічию збірної України з Казахстаном (2:2) у поєдинку відбору на ЧС-2022.

«Звичайно, образливо відпускати такі матчі. Вже у першому таймі ми повинні були все вирішувати, робити різницю. Тоді у другому таймі було б набагато легше грати. По такій грі дуже потрібним був другий гол. Якби зробили рахунок 2:0 на свою користь – доля матчу була б вирішена. Там би ще й третій залетів.

А так… 1:0 – дуже слизький рахунок. Плюс – у другому таймі додав Казахстан, почав грати більш агресивно, вертикальними довгими передачами. І в нас з’явилися проблеми. До того ж, українці самі не реалізували парочку моментів.

Чесно кажучи, у мене була божевільна чуйка, що Сікан заб’є. Петраков довірився, бо чудово знає його можливості. Данило вийшов і віддячив. Я дуже радів після цього голу. А от другий м’яч казахів – вкрай образливий. До фінального свистка залишалися лічені хвилини. Що ж, нічого не вдієш, не повернеш назад. Потрібно постаратися забути цю невдачу і готуватися до Франції», — зазначив Олійник.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.