Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 вересня 2021, 16:23
1750
0

Ігор ЖАБЧЕНКО: «Подумав, що Петраков — фартовий. Але не так сталось»

Спеціаліст підбив підсумки поєдинку Казахстан — Україна (2:2)

| Оновлено 02 вересня 2021, 16:23
1750
0
Ігор ЖАБЧЕНКО: «Подумав, що Петраков — фартовий. Але не так сталось»
УАФ. Олександр Петраков

Екс-гравець національної збірної України Ігор Жабченко поділився враженнями про матч відбору на ЧС-2022 Казахстан — Україна (2:2).

«У тому, що наші хлопці втратили цінні очки, вони винні самі. Адже ще в першому таймі повинні були вирішити долю матчу на свою користь.

Однак варто було їм послабити тиск після перерви, як казахи відчули себе привільно, і все закінчилося для українців плачевно. А інакше і не можна назвати підсумковий рахунок.

До речі, коли Данило Сікан, який вийшов на заміну, у компенсований час забив другий гол, я подумав: «А Петраков — фартовий і в національній збірній». Адже у тренерських колах нового тренера нашої збірної часто називають фартовим за перемоги, як кажуть, на жилах його попередніх команд. Але не так сталось, як гадалось: казахи встигли на «прапорці» зрівняти рахунок, знову забивши Андрію Пятову в ближній, воротарський кут. Виникло питання: чому не довіряють молодому Дмитру Різнику.

Шанси пробитися до фінальної частини чемпіонату світу ще залишилися, але вони мінімальні. І, щоб надолужити згаяне, потрібно 4 вересня перемагати Францію — чемпіонів світу», — вважає Жабченко.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.