Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1190
3

ЖОРЖИНЬО: «Злило, що мене називали сином Саррі»

Хавбек «Челсі» згадав важкі часи в кар'єрі

ЖОРЖИНЬО: «Злило, що мене називали сином Саррі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жоржиньо

Півзахисник «Челсі» і збірної Італії Жоржиньо, який раніше був визнаний гравцем року в Європі, розповів про непростий шлях до такого визнання:

«Початок кар'єри в «Челсі» змусило мене ще більше сумувати за «Наполі». Ми всі пам'ятаємо, що про мене говорили: я занадто повільний, занадто слабкий, я син Саррі. Боже, мене це так злило. Але, послухайте, мене недооцінювали. У кожному клубі мені спочатку було непросто. У кожному. Це неймовірно.

Коли я перейшов в «Верону», мною ніхто не цікавився. Мене відправили в оренду в клуб четвертого дивізіону. Там я теж був нікому не потрібний. Але я продовжував працювати і заслужив повагу. Я повернувся в «Верону», і ми вийшли в Серію А. Потім був складний рік в «Наполі», але прийшов Саррі, і все змінилося.

Критика в «Челсі? Пфф, критика мене заряджає. Я думав: цим людям потім буде ніяково. І ось тепер я виграв Лігу Європи і Лігу чемпіонів. Хочу сказати критикам лише одне: спасибі вам».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks19826
Як на мене володар золотого мячика 2021. Заслужив макаронних бразильський
CheMP
"Но я продолжал работать и заслужил уважение. Я вернулся в «Верону», и мы вышли в Серию А. Потом был сложный год в «Наполи», НО ПРИШЁЛ Сарри, и всё ИЗМЕНИЛОСЬ" но он продолжал работать и заслуживать уважение,не смотря на то,что он сын Сарри!