Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 вересня 2021, 09:32
7867
19

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Пропустити два голи в такому ключі – це просто ганьба»

Спеціаліст проаналізував матч з Казахстаном

| Оновлено 02 вересня 2021, 09:32
7867
19
Євген ЛЕВЧЕНКО: «Пропустити два голи в такому ключі – це просто ганьба»
Футбол 1/2/3. Євген Левченко

Екс-гравець збірної України Євген Левченко підвів підсумок матчу з Казахстаном (2:2) в рамках відбору до ЧС-2022.

«Ми пропустили два ідентичних голи. Будемо відверті, наш правий фланг сьогодні провалився. Караваєв, коли йде просте переведення м'яча, з якихось причин дає бити два рази, і Валіулін забиває ці голи легко і просто. Я розумію розчарування хлопців, розумію, наскільки складно це прийняти, але для футболу України це дійсно катастрофа.

Якщо ти не можеш реалізувати стільки моментів, потім на 93 хвилині забиваєш складний, робочий гол, а потім в ідентичній ситуації знову пропускаєш - для мене це незрозуміло. Пропустити два голи в такому ключі - це просто ганьба», - вважає Левченко.

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Ворскли новий бомбардир-рекордсмен
Футбол | 05 травня 2024, 01:32 0
У Ворскли новий бомбардир-рекордсмен

Руслан Степанюк забив 29-й м'яч в УПЛ у складі полтавців

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Николай Хворост
На одного Караваева всех собак вешать нельзя, вся команда сыграла отвратительно. Банальным удержанием мяча на последних минутах можно было довести дело до победы. Бараны одним словом
ksv240653
Караваев- это игрок очень слабо выполняющий защитные функции. И это было всегда.Почему тренер его не заменил ?. Хороший гол Яремчука-это дело случая. Реализация отвратительная. А эта мегазвезда Зинченко приносит больше вреда, чем пользы. Сколько брака и разговоров. Обнаглевший тип, которого нужно посадить на банку.
kaka
когда обороны просто нет-то не может быть резалта .... 5 атак за матч казахов-3 гола-один ВАР отменил нам на счастье
Анатолій Маханець
Не забувайте,що П'ятов в кінці матчу (хто дивився) витягнув вихід один на один,якби не він,казахи би,можливо,й виграли.Щодо Караваєва,його можна відрядити у півзахист.Не бажано,щоб захисник в антропометрії поступався нападаючому.Подивіться,які фактурні,фізично розвинені захисники зб Німеччини,Швеції,Норвегії тощо. Колись і В.В.Лобановський випускав у захист фактурних Балтачу,Кузнецова, фізично сильними були Дем'яненко,Безсонов,Лужний,Цвейба... Невже на всю Україну не знайдеться декілька рослих,сильних захисників, тоді би не було навіть так як із Англією 0-4?
Batya
У європі та світі усі грають за честь своєї країни, а у нас за своє футбольне ім'я. Ось де основна проблема. "ЗВЙОЗДИ" не "звйозди" або ПАШЕШ на всі 100на полі, або ПНХ зі збірної... Ось таке ОСНОВНЕ ГАСЛО повинне бути. Караваєву дякуємо за послуги та бувай здоровий. Пятов також... Можливо жорстко, про те по іншому НІКОЛИ не буде результату...
axylinam
Караваев по мировым меркам всегда был слабеньким игроком,лучше играть он не может
keegan
Пятов там при чем когда бьют почти в упор, Караваев слабый именно как защитник, привыкший в Украине постоянно играть в атаке, в обороне - ноль
0665826283
Гол на другій хвилині як кажуть зіграв злий жарт, " ну тепер ми іх ууух..." подумали футболісти України., а дальше почалося піжоннство , зневага до казахів, а по англійськи снобізм . І останнє, Циганков , або купля собі місце в складі збірноі ,або суркіси його родичи. Як футболіст він нуль. Я гадаю що треба брать футболістів з чемпіоната України вони не гірше за тих хто грає за кордоном.
AЛВ
Якщо не виліковується хвороба у збірної України пропускати на останніх хвилинах та секундах голи,то ходіть до церкви.!!!!
vitaha33
Чого всі на Караваєв накинулись, да лажанув, але у нас немає кращого правого захисника це раз, і те, що він дуже продуктивний в атаці, віддавши вже 10 пас за збірну (в кого більше з нинішнього складу, а ще враховуючи що він захисник, а не півзахисник) - це два. На євро крім матчу з австріяками він був мабуть один з тих, кому не можна пред'являти претензій. Чому якщо раз чи два людина помилитися - одразу розпни? Чому ніхто не каже, що дали вільно виконати 2 рази навіс, тобто центр поля теж не допрацював, Пятоов 2 рази в ближній пропустив... Якось так...
Александр Купцов
Это вратари откликнулись насчет Пятова?))) Идите играть в керлинг, эксперды
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PETP0
Полностью согласен с Евгением. Таких игроков как Караваев на пушечный выстрел подпускать к сборной нельзя! Уверен, если б его не было на поле и играли вдесятером, то этих голов бы не было. Постоянно лезет в атаку, хотя даже в пустые ворота забить не способен, и при этом постоянно проваливается сзади. Эпизод даже с казахами доиграть до конца не способен, про жесткий отбор вообще наверное слышал только по телевизору. Короче говоря это чужой игрок в своей команде.
Barsa_che
После таких игр, тренер должен уйти и пол команды разогнать.