Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 03 вересня 2021, 11:48
899
0

Чилі – Бразилія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Бразильська «кайпірінья» без «інгредієнтів» із Англії

| Оновлено 03 вересня 2021, 11:48
899
0
Чилі – Бразилія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 3 вересня, у Сантьяго на стадіоні «Жуліо Мартінес Праданос» відбудеться матч сьомого туру південноамериканської кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, у якому зіграють збірні Чилі та Бразилії. Стартовий свисток перуанського арбітра Дієго Харо прозвучить о 04:00 за київським часом.

Чилі

У підопічних Мартіна Ласарте є велика образа на суперників за майбутнім поєдинком – Чилі був вибитий із Копа Америка-2021 на стадії чвертьфінального раунду саме Бразилією (0:1), хоча і провів більшу частину другого тайму в чисельній перевазі за кількістю гравців на полі. Очевидно, що «Ла Роха» спробує помститися, і допомогти їй в цьому повинні куди менш серйозні кадрові проблеми, аніж ті, із якими зіткнуться суперники вже на етапі вибору кадрового складу.

Біда в тому, що виступ збірної Чилі на Копі цього літа був лише закономірним продовженням їх низки невдач у відбірковому циклі на мундіаль. Команда Ласарте йде сьомою, тому змушена вже незабаром виправляти результат, і заходити в безпечну зону. Є варіант вважати, що зробити це буде дуже проблематично, бо рідкісний збіг у попередньому турі, коли більшість опонентів, окрім Бразилії та Перу, синхронно зробили похибки різного калібру, буває вже надто рідко.

Бразилія

Тіте дуже сильно не пощастило з тим фактом, що Футбольна асоціація Англії практично перед стартом вересневої міжнародної паузи вирішила наслідувати консолідованої позиції клубів, що входять до її складу, і видати указ, який забороняє футболістам відправлятися до національних команд тих країн, які належать або гратимуть проти суперників-представників держав, що входять до «червоного списку» щодо поширення COVID-19. Очевидно, що без цілого ряду виконавців, які недавно здобували перемогу на Копа Америка-2021, на нас очікує зовсім інша команда.

Велика мрія кожного бразильця – замінити кількісну приставку в слові «пентакампеоне» на одну одиницю в сторону збільшення титулів чемпіонів світу для своєї країни, і вже за ходом поточної кваліфікації, а також на тлі недавнього великого успіху, можна сказати, що у своїй зоні відбору Бразилія не знає конкурентів. Після максимально можливих шести перемог, мало хто вірить, що лідерство у відбірковій групі перейде до іншої команди, а навіть якщо це і станеться, то доведеться дуже сильно постаратися для того, щоб опинитися нижче п'ятого рядка, який останнім дає можливість зіграти на великому турнірі.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Орієнтовні склади

Чилі: Браво – Маріпан, Сьерральтта, Медель – Мена, Пульгар, Відаль, Вальдес, Ісла – Моралес, Е. Варгас.

Бразилія: Вевертон – Алекс Сандро, Маркіньос, Мілітан, Дані Алвес – Каземіро, Гімараєш, Пакета – Неймар, Кунья, Малком.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в прийдешній грі бразильці мають шанс продовжити свою серію, але ця задача буде для них, безумовно, із зірочкою. Нашою ставкою буде позиція – Бразилія не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.12 за лінією Parimatch.

3 вересня, п'ятниця

Чилі – Бразилія
Сантьяго. «Жуліо Мартінес Праданос». 04:00
Арбітр: Дієго Харо (Перу)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін вперше відреагував на рішення Реброва замінити його на Трубіна
Футбол | 22 червня 2024, 10:35 7
Лунін вперше відреагував на рішення Реброва замінити його на Трубіна

Українська команда зуміла перемогти Словаччину

Гравець збірної України вийшов проти Словаччини попри трагедію у сім'ї
Футбол | 21 червня 2024, 23:29 5
Гравець збірної України вийшов проти Словаччини попри трагедію у сім'ї

Володимир Бражко після матчу зі словаками повідомив про смерть дідуся

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.