Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 вересня 2021, 04:26
4055
8

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «В збірній України немає людей, які можуть напхати»

Фахівець вважає, що в матчі з Казахстаном українська команда упустила сто моментів

| Оновлено 02 вересня 2021, 04:26
4055
8
Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «В збірній України немає людей, які можуть напхати»
УАФ

Екс-гравець «Карпат» Михайло Кополовець поділився думкою про атмосферу в збірній України після виїзної нічиєї з Казахстаном (2:2) у відборі на ЧС-2022.

«Зараз в команді всі такі дипломати. Немає такого, щоб заводили один одного, крикнули. Таких як Федецький, Єзерський, Лужний.

Це нова генерація, нове покоління. Думаю, такого там і не буде, там немає таких людей. Там немає таких характерних людей, що можуть напхати. Ми розтринькали п'ять моментів у матчі з Казахстаном. Ніхто нічого нікому не сказав. Хто кому буде говорити? Циганков, Буяльський, Яремчук? Вони друзі, вони разом відпочивають на морях, дружать... Там ніхто нікому не пхає.

Не знаю, які там в роздягальні розмови, але я думаю, що якби були б Федецький, Єзерський, Лужний, то сьогодні п****лей отримало б півкоманди за ці моменти.

У них команда друзів. Я не хочу сказати, що це погано, але, напевно, вже прийшов час запитувати один одного. Сто моментів упустили, 2:2, я вважаю, це — поразка.

Мені подобається Петраков, він — хлопець з народу, хочеться, щоб у нього вийшло. Але при чому тут тренер? Він правильно сказав, що не може за гравців забити гол. Прикро, дуже прикро, що так вийшло», — сказав Кополовець.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал
Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0
Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Відтоді як грав Лужний, пройшло чверть століття ( середнє арифметичне ). Він був дійсно прикладом на полі, навіть коли перейшов в Арсенал ( 31рік ), виходив з капітанською пов'язкою. Пам'ятаю як він в кваліфікації ЛЧ ( зі Славією, здається ), травмований, замін немає, "рубав" бровку. Чоловік віддавав всього себе футболу. Топ, коротше. Федецький - більше емоцій, ніж футболу. В Бундеслізі - фол, жовта, фол, фол - червона, ось тобі і "напіхать". Єзерський взагалі на такому рівні ( ЛЧ ) як Матвієнко, Забарний ніколи не грав. Веду до того, що футбол змінився. Якщо ти досвідчений, то не факт що ти кращий.
Александр Пересадько
100%
Евгений Семыкин
Миша, не позорься. Что-то я не помню результатов правильно настроенных Карпат. Аааа, может Минай навёл шороху?
Экспертище)))
Владимир Пидвирный
Ці хромосоми зі збірної на полі думають як після матчу покурити, якусь новю лялю трамбанути, побухати, на полі повна відключка думок, не сконцентровані на грі. Чому цей горе-караваєв не дав пояснень про свою бездарну гру. Чому мовчить Маліновський. Зінченко. Це не гравці для збірної, це шлапаки.
Batya
У європі та світі усі грають за честь своєї країни, а у нас за своє футбольне ім'я. Ось де основна проблема. "ЗВЙОЗДИ" не "звйозди" або ПАШЕШ на всі 100на полі, або ПНХ зі збірної... Ось таке ОСНОВНЕ ГАСЛО повинне бути. Караваєву дякуємо за послуги та бувай здоровий. Пятов також... Можливо жорстко, про те по іншому НІКОЛИ не буде результату...
Krot7777
Селезнева надо брать ,правильно он делал что он хотел караваю напихать