Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 03 вересня 2021, 11:47
912
0

Італія – Болгарія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Новоспечені чемпіони Європи збираються штурмувати нову висоту

| Оновлено 03 вересня 2021, 11:47
912
0
Італія – Болгарія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 2 вересня, у Флоренції на стадіоні «Артеміо Франкі» відбудеться матч четвертого туру кваліфікації чемпіонату світу-2022 з футболу, у якому зіграють збірні Італії та Болгарії. Стартовий свисток нідерландського арбітра Сердара Гезюбююка з Гарлема прозвучить о 21:45 за київським часом.

Італія

Команда Роберто Манчіні зносила всіх суперників на власному шляху до чемпіонату Європи-2020 року, на груповому етапі Ліги націй УЄФА, після чого підняла над своєю головою кубок Анрі Делоне улітку цього року. Фантастичний прогрес «Скуадри Адзурри», яка востаннє програвала майже три роки тому, було просто неможливо не помітити, однак очевидне запитання постало вже після того, як емоції від тієї самої гри на «Вемблі» проти Англії вщухли: «Що далі?».

Чи є реальні суперники у новоспечених чемпіонів Європи на шляху до майбутнього мундіалю? Здається, що немає. Однак, ключові гри проти Швейцарії у Італії ще попереду, тому її лідируюча позиція в групі з п'яти команд, нехай і виглядає неприступною на поточний момент, але вже точно не є величиною абсолютною. Дуже важкий попередній сезон, малий термін відновлення перед новою кампанією, нерівномірний старт європейських чемпіонатів у новому футбольному році – усе це залишить відбиток на команді Манчіні в майбутній грі. Однак, є однозначна впевненість, що нещодавно пошиті чемпіонські костюми «Скуадра Адзурра» заплямувати точно не має наміру.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Болгарія

Сучасна історія болгарського футболу є часом, коли періодичні успіхи того ж «Лудогорця» на клубному рівні з легкістю затьмарюють виступу головної команди країни. Чемпіонату світу це стосується безпосередньо, бо досить складний процес кваліфікації пропускає до фінальної частини лише дійсно потужні збірні, у той час як «леви» розташовуються лише на 75-му рядку в рейтингу ФІФА. Власне, їх останні виступ на мундіалі бачили лише на полях Франції в 1998-му році, але далі групового етапу вони так і не пройшли. Разюча відмінність від турніру за чотири роки до того, де команду зі Христо Стоїчковим у складі вдалося відділити від медалей лише шведам із Хенриком Ларссоном.

На поточний момент, про зірок рівнозначної величі в своєму складі Ясену Петрову залишається лише мріяти. Болгарський фахівець очолив національну команду на початку 2021-го року, потрапивши до досить складної кадрової ситуації, із якої треба було розбиратися безпосередньо перед стартом кваліфікаційного раунду. Не особливо допомагав у цьому питанні і календар – Болгарія була змушена грати проти Швейцарії (1:3) і все тієї ж Італії (0:2) в стартових турах і передбачувано не зуміла набрати жодного очка. Хоч якийсь результат прийшов після гри проти Північної Ірландії (0:0), але вже досить очевидно, що «триколірні» на першу сходинку претендувати не будуть.

Орієнтовні склади

Італія: Доннарумма – Емерсон, К'єлліні, Бонуччі, Ді Лоренцо – Верратті, Жоржиньо, Барелла – Інсіньє, Іммобіле, К'єза.

Болгарія: Наумов – Божиков, Антов, Христов, Туріцов – Чочев, І. Ілієв А. Ілієв – Янков, Д. Ілієв, Десподов.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі італійці не мають права на помилку, на тлі успіху на Євро-2020, і при цьому їх кадрового потенціалу вистачить для впевненої перемоги над суперниками. Нашою ставкою буде позиція – Фора Італії (-2.5) із коефіцієнтом 1.99 за лінією Parimatch.

2 вересня, четвер

Італія – Болгарія
Флоренція. «Артеміо Франкі». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 3 і відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Сердар Гезюбююк (Харлем, Нідерланди)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Травма Миколенка, фіаско Ліверпуля, Хаві залишається, срібло Верняєва на ЧЄ
Футбол | 25 квітня 2024, 06:36 0
Травма Миколенка, фіаско Ліверпуля, Хаві залишається, срібло Верняєва на ЧЄ

Головні новини за 24 квітня на Sport.ua

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.