Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 вересня 2021, 20:51
1018
1

Данило СІКАН: «Виклик до збірної став несподіванкою»

Форвард «Шахтаря» вперше потрапив до дорослої збірної України

| Оновлено 01 вересня 2021, 20:51
1018
1
Данило СІКАН: «Виклик до збірної став несподіванкою»
ФК Шахтар Донецьк. Данило Сікан

Нападник донецького «Шахтаря» Данило Сікан зізнався, що виклик в збірну України на матчі з Казахстаном і Францією (1 і 4 вересня відповідно) став для нього несподіванкою:

«Нового головного тренера знаю добре. Вчора пройшло тренування, вже готуємося до матчу проти Казахстану. Настрій в команді хороший. Головний тренер на тренуваннях завжди підвищує тон, травить тебе і хоче зарядити, в цілому все цікаво. Тренер сказав мені, щоб я в чужі ворота влітав з рогами.

Не розраховував на виклик в національну збірну, адже до цього грав тільки за молодіжну команду. Для мене це стало несподіванкою. Завжди є мандраж і переживання, це нормально.

Казахстан - хороша команда, там грають бійці, які б'ються до кінця. Нам не буде просто. Вони не будуть поступатися в єдиноборствах. За збірну ще не грав на такому полі, але взагалі доводилося грати на синтетиці. Потрібно просто звикнути до нього і все, поле як поле».

Раніше Сікан увійшов в заявку на матч з Казахстаном.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jam79
Звичайно, що не сподівався виклику, адже є нападники, які забивають за тебе більше в чемпіонаті (Безбородько, Степанюк) і більше заслуговують на виклик ніж ти. Все тут просто, ти граєш за кротярню і тебе знає Петраков...