Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 01 вересня 2021, 12:25
4094
11

Карпати Львів – Волинь. Прогноз і анонс на матч Кубка України

Галицько-волинське дербі обіцяє стати окрасою 1/16 фіналу

| Оновлено 01 вересня 2021, 12:25
4094
11
Карпати Львів – Волинь. Прогноз і анонс на матч Кубка України
ФК Волинь

У вівторок, 31 серпня, відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка України з футболу, в якому львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть луцьку «Волинь». Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом.

«Карпати Львів»

 

Команда Андрія Тлумака проводить дебютний сезон у Другій лізі, оскільки де-юре не є правонаступником клубу, який угробили спочатку Ігор Коломойський, а потім компанія «лисих аферистів» на чолі з Олегом Смалійчуком. За перші п'ять турів львів'яни набрали дев'ять очок, здобувши три перемоги, і займають шосте місце в турнірній таблиці.

У «Карпат», однозначно, є амбіції підвищитися в класі й замінити легендарний футбольний клуб, емблему якого їм віддали вболівальники. Якщо врахувати останній факт, підтримкою фанів їм вже вдалося обзавестися, залишилося виправдати їхню довіру успішними виступами.

У першому попередньому раунді Кубка України підопічні Тлумака розгромили АФСК «Київ» (3:0), а в другому мінімально виграли у «Карпат» з Галича. Тепер же на шляху до 1/8 фіналу їм належить грати з більш серйозним суперником.

«Волинь»

 

Часи, коли луцький клуб під керівництвом Віталія Кварцяного запалював в елітному дивізіоні, вже в нехай і не такому й далекому, але все ж минулому. Зараз «Волинь» намагається вивести в Прем'єр-лігу наставник Альберт Шахов. Поки «хрестоносці» проводять в Першій лізі вже п'ятий сезон поспіль. Найчастіше вони близькі до підвищення в класі, проте в підсумку для досягнення успіху не вистачає зовсім трохи.

До слова, вищезгаданий Кварцяний зараз займає пост президента клубу. Головним досягненням «Волині» в Кубку України є три участі в півфінальній стадії. У нинішньому сезоні Першої ліги «хрестоносці» мають в активі 7 очок після 6 турів – 1 перемога, 4 нічиї та 1 поразка. Попереду галицько-волинське дербі, в якому лучани будуть фаворитами, але навряд чи їм буде просто порадувати своїх фанів.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Волинь» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 3.05 по лінії Parimatch.

31 серпня, вівторок

«Карпати Львів» – «Волинь»
Львів. Стадіон «Україна». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «4 канал»
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andyqd
ці Карпати де-юре і де-факто не є правонаступником тих Карпат
dudigo78
Кубок цього року не так і важливий. На порядку денному термінове підсилення складу, бо лнз і лівий берег явно переважають. А надіятись пройти з третього місця через стикові це не варіант. Ну і тренер Тлумак явно не вселяє надії
Batya
У лізі для вирішення завдання ТЕРМІНОВО потрібне посилення на позицію ЦЗ та НПД, а сьогодні на морально-вольових можемо ПРОЙТИ далі.
Primovocatus
ТВ-трансляция на телеканале «4 канал».
Ура! Вчера он добавился в цифре при новой настройке.
kaka
победы Карпатам-жду выноса ими голубого недоразумения в кубке
PFCLviv
З дитинства за Волинь!
Це недорозуміння Матківського на смітник...