Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 30 серпня 2021, 13:43
4369
5

Олег ГУСЄВ: «До збірної мене запрошував Шовковський»

Фахівця кликали у тренерський штаб національної команди

| Оновлено 30 серпня 2021, 13:43
4369
5
Олег ГУСЄВ: «До збірної мене запрошував Шовковський»
Getty Images/Global Images Ukraine

38-річний Олег Гусєв, помічник головного тренера київського «Динамо» Мірчі Луческу, розповів про те, хто запрошував його до збірної України.

«Мені телефонували і пропонували ввійти в тренерський штаб збірної України. Один із тих, хто запрошував — Олександр Шовковський. Імена інших людей я не можу назвати з особистих причин. Із Олександром Петраковим я не говорив на цю тему.

Зокрема, Шовковський сказав мені, що він входить в новий тренерський штаб в.о. тренера збірної України Олександра Петракова і запитував, чи я готовий приєднатися. Я відповів — якщо це потрібно країні, збірній, якщо мене відпустить Мірча Луческу, то я згоден. Після нашої розмови з Шовковським, із Містером чи з керівництвом «Динамо» цю тему ми не обговорювали, але пропозиція дійсно була і я відповів, що готовий працювати на благо країни, якщо це буде потрібно.

При цьому, я уточив, що маю чинний контракт із «Динамо», є керівництво, головний тренер команди — якщо вони відпустять, то я із задоволенням ввійду в тренерський штаб збірної України», — зазначив Гусєв.

Раніше в.о. головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував можливе входження Гусєва в його штаб: «Я не вів з ним переговори. Не знаю, звідки ця інформація з'явилася».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Тобто Шовковський без відома Петракова підбирав помічників, бо Петраков сказав, що про Гусєва то видумки ЗМІ.
Віталій Яценко
Петраков - класика Збірної. Як мутно пішли свого часу Фоменка, а перед тим замість заварова призначили помічником відомо кого, так мутно пішов і Шева зараз і так само мутно призначили Петракова. Бо ж Петраков може в будь-яку секунду піти, разом із всім штабом. І піти так само мутно. Він фігура не самостійна, нажаль.
umnuy2
А ты Ващука пригласи.
Чтобы он заработал и долг тебе вернул.